Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miss Sheep apie eurovizinį Paulos pasirodymą: „Kliūva, kai jaunos mergaitės nori būti seksualios“

Antradienio vakarą LRT studijoje filmuojama „Eurovizijos“ atrankų laida. Tik čia situacija darosi įtempta – šįkart dalyviai kovoja dėl vietos pusfinalyje. Scenoje pasirodo 12 dalyvių, iš kurių tik pusė gaus kelialapius į kitą etapą, kai šeštadienį savo balsus atiduos ir televizijos žiūrovai.
Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Paula Valentaitė
Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Paula Valentaitė / Ugnės Henriko, Irmanto Gelūno nuotr.

Sėkmingai įveikę pirmąjį atrankų etapą, „Eurovizijos“ dalyviai atsipūsti minutei laiko neturi – vėl kimba į kovą ir lipa į sceną pavergti dar daugiau klausytojų širdžių.

Šią ir kitą savaitę čia verda ketvirtfinaliai, po kurių bus aiškūs pusfinalio dalyviai.

Antradienio vakarą LRT studijoje pasirodo: „Twosome“, Milda Rasilavičiūtė, Silvija ir GeraiGerai, Lukas Norkūnas, Paula, Benas Makalauskas, Godo, Germantė Kinderytė, Vidas Bareikis, Juozas Martin, Kotryna Juodzevičiūtė, Jurgis Brūzga.

Šįkart dalyvių pasirodymus stebi ir juos komentuoja Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Tomas Sinickis, Darius Užkuraitis, Ramūnas Zilnys.

Eurovizinės laidos transliaciją televizijos žiūrovai pamatys šeštadienio vakarą, tada ir galės balsuoti už savo favoritus. Šeštadienį žiūrovų balsus susumavus su komisijos, konkursą paliks dar 6 dainininkai.

Per daug seksualumo

Atėjus Paulos Valentaitės eilei, ši scenoje atliko kūrinį „1 2 3“. Jaunoji atlikėja savo pasirodymą nuo praėjusio karto išties patobulino – prie jos prisijungė dvi šokėjos, su kuriomis nė kiek nedusdama Paula šoko ir dainavo.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paula
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paula

Dariui Užkuraičiui išgyrus 17-metės atlikėjos parašytą kūrinį, komisijoje sėdinti Dovilė Filmanavičūtė-Miss Sheep rado, prie ko prikibti. Jai užkliuvo scenoje Paulos pademonstruotas „seksualumas“.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė

„Akivaizdu, kad Paula šioje amžiaus kategorijoje yra aukščiau visa galva už kitus atlikėjus.

Bet negaliu vynioti į vatą ir sakyti, kad man viskas iki galo patinka. Aš iš tikrųjų esu pavargusi nuo mergaitiško seksualumo, kuris pradeda jau darytis nuobodus. Man labai kliūva, kalbant apie amžiaus kategoriją, kai tokios jaunos mergaitės nori būti seksualesnės. Seksualumas scenoje nėra blogai, bet kai žiūriu į jauną ir nepatyrusią mergaitę, man pasidaro nuobodu ir tas vaizdas pradeda varginti. Jei man reiktų rinktis, kokio seksualumo iš tokio amžiaus merginų tikėčiausi, pavyzdys būtų Kotryna Juodzevičiūtė arba Godo. Manau, kad reikia mažiau kopijuoti būvimą ant scenos sexy“, – kalbėjo Dovilė Filmanavičiūtė.

Po visų pasirodymų komisijos balai išsidėstė taip:

12 balų – Kotryna Juodzevičiūtė

10 balų – po lygiai gavo Godo, Jurgis Brūzga

7 balai -„Twosome“

6 balai – Paula

5 balai – po lygiai gavo Lukas Norkūnas, Vidas Bareikis

3 balai – Silvija ir GeraiGerai

2 balai – Juozas Martin

1 balas – Milda Rasilavičiūtė

0 balų – Benas Makalauskas, Germantė Kinderytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius