Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

31-ąjį gimtadienį mininti I.Kavaliauskaitė – apie trigubą šventę ir šeimos prašymus pristabdyti tempą

„Vieno jau nespėju – tai švaistyti laiko veltui“, – teigia 31-ąjį gimtadienį švenčianti televizijos laidų vedėja, įvairių projektų dalyvė bei dviejų žavių vaikų mama Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Per pastaruosius metus Indrė dirbo kaip tikra bitutė, o supratusi, kad laikas poilsiui, atgavo jėgas kelionėse, į kurias leidosi drauge su mylimais vaikais. Tad apie tai, darbą televizijoje ir šeimą – 15min pokalbis su Indre.
Indrė Kavaliauskaitė su dukra
Indrė Kavaliauskaitė su dukra / 15min ir BTV nuotr.

Nuolat besišypsančią, nestokojančią gerų emocijų bei demonstruojančią neįtikėtinus šokių judesius – tokią dažniausiai matome I.Kavaliauskaitę, kuriai liepos 24 dieną sukako 31-eri. Todėl nenuostabu, kad ir gimtadienio šventės ji niekada nepraleidžia – ją paminėti jai tiesiog būtina.

„Man labai patinka gimtadieniai ir visada noriu juos švęsti. O šį kartą nusprendžiau gimtadieniu pasidalinti dar ir su vaikais. Dėl karantino jie liko neatšventę savo gimtadienių, tad švęsime trigubą šventę namų kieme su šeima ir draugais. Argi ne geriausia dovana tėvams – matyti laimingus ir besidžiaugiančius savo vaikus?“ – įsitikinusi Indrė, paklausta, kokia šventė nusimato šįsyk.

Per pastaruosius metus moteris sulaukė ir savotiškos dovanos – dirbo ne viename projekte bei privačiame renginyje. Tačiau, kaip prisipažįsta pati Indrė, didelis jos užimtumas patiko ne visiems ir netrukus iš artimųjų ji sulaukė skatinimų pristabdyti tempą.

Gretos Skaraitienės nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Gretos Skaraitienės nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

„Metai buvo labai darbingi: televizijos projektai, privatūs renginiai. Kalėdinis periodas – tikras maratonas, šeima sukiojo pirštus prie smilkinio ir barė, kad tokio tempo palaikyti ilgai tiesiog neįmanoma. Tada jau žinojau, kad po jo norėsiu pailsėti, tik nesitikėjau, kad poilsis truks taip ilgai“, – šypsosi I.Kavaliauskaitė.

Mat tik pasibaigus Indrės vedamai „Muzikinei kaukei“, moteris su vaikais išskrido pailsėti į Indoneziją. „O iš kelionės grįžome šiek tiek anksčiau į dar vieną, tik šį kartą – priverstinį poilsį. Karantinas gerokai sustabdė veiklas, bet džiaugiuosi, kad po truputį viskas grįžta į savas vėžes.“

Ir nors karantino laikotarpiu buvo pristabdyta ne viena veikla, tačiau per šį laiką Indrė galėjo dar daugiau laiko praleisti su vaikais. Tai pašnekovė patikina be galo vertinanti.

„Su vaikais stengiuosi būti kiek galiu daugiau. Man leisti laiką su jais – neapsakomas malonumas. Kelionės su vaikais – didžiausia dovana. Tikiu, kad augame puiki komanda“, – šypsosi ji.

Todėl ir prieš porą savaičių Indrė su atžalomis leidosi į dar vieną kelionę – atostogavo Graikijoje. O netrukus, pailsėjusi ir atgavusi jėgas, vėl kibs į darbus. Praeitą sezoną televizijos projektus „Šokio revoliucija“ ir „Muzikinė kaukė“ vedusi moteris atskleidžia, kad ją TV ekranuose bus galima išvysti ir naujame sezone.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su dukra Marija
Luko Balandžio / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su dukra Marija

Tiesa, praeitą sezoną, Indrei pakeitus televizijos kanalą, nebeliko ilgus metus gyvavusios jos laidos „Mamyčių klubas“. Vis dėlto 15min priminus apie tai, ji teigia dėl jos nutraukimo nesisielojanti, nes „Mamyčių klubo“ projektą tęsia ir toliau.

„Turiu nuostabią komandą, su kuria kartu ten dirbome, ir net nebefilmuodami laidų kas pusę metų vis dar organizuojame didžiules šventes šeimoms. Vilniaus Rotušėje mūsų renginius per dieną aplanko daugiau nei 2000 šeimų. Dėl karantino turėjome nukelti vasaros pasitikimo šventę, bet ją planuojame surengti rugsėjo mėnesį.

Tad tiems, kurie mus myli, sakau ačiū ir, jei neplanuoti karantinai nesujauks mūsų planų, labai noriu šeimas pakviesti rugsėjo 6-ąją, sekmadienį, į šeimos šventę Vilniaus Rotušėje. Kas kada lankėsi, žino, kiek daug pramogų ten visuomet laukia tiek vaikų, tiek jų tėvelių“, – į būsimą šventę vaikus ir jų tėvus kviečia Indrė.

O sulaukusi klausimo apie neišvengiamai augančius vaikus, bėgantį laiką, I.Kavaliauskaitė patikina: „Žinau, kad vieno jau nespėju (ir, tiesą pasakius, nenorėčiau spėti) – tai švaistyti laiko veltui.“

Ko Indrė norėtų sau palinkėti šio gimtadienio proga? Kaip ji sako – „klausytis širdimi ir girdėti tik tai, kas priverčia ją plakti“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gimtadienį prie jūros mininti R.Ščiogolevaitė sau linki konkretumo: „Norisi žinoti bent kur gyvensiu ir iš ko“

TAIP PAT SKAITYKITE: Astai Baukutei – 53: apie naują gyvenimą, drąsą skirtis ir išėjusius draugus, kurių trūksta labiausiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius