Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Tapinas viešumoje pasirodė nebe vienas: kartu užfiksuojami jau ne pirmą kartą

Pirmadienio vakarą Valdovų rūmuose vykusio festivalio „Midsummer Vilnius“ atidarymo nepraleido gausus būrys žinomų žmonių, tarp jų – ir Andrius Tapinas. Tiesa, žurnalistas, „Laisvės TV“ įkūrėjas čia pasirodė ne vienas, o lydimas moters.
„Midsummer Vilnius“ atidarymo svečiai
„Midsummer Vilnius“ atidarymo svečiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Liepos 15 dieną festivalis prasidėjo įspūdingu Manto Jankavičiaus projektu „Mantas: Rhapsody Recomposed“, o šį kartą legendinės grupės „Queen“ kūriniai suskambo akompanuojami vargonų. Į sostinę pasimėgauti neįprastu koncertu sugužėjo daugybė garbių žmonių, vidurvasario festivalyje apsilankė ir Andrius Tapinas su šviesiaplauke.

Fotografas Andrių Tapiną įamžino sėdintį tarp žiūrovų, o jam kompaniją palaikė bendradarbystės erdvėje „AltSpace“ dirbanti Gabija. Pora kartu prie fotosienelės nepozavo, tačiau ir nesislapstė nuo fotografų.

15min susisiekus su A.Tapinu, vos išgirdęs pokalbio temą šis suskubo pabrėžti, kad nuo komentarų susilaikys: „Aš iš karto nutrauksiu jus, gerai?“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Midsummer Vilnius“ atidarymo svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Midsummer Vilnius“ atidarymo svečiai

Paklaustas, ar ne geriau būtų patvirtinti arba paneigti jau kurį laiką pramogų pasaulyje sklindančias kalbas apie galimą jo romaną, Andrius šia galimybe nusprendė nepasinaudoti.

„Tikrai ačiū, bet nieko nenorėčiau“, – teatsakė jis.

15min žiniomis, laidų vedėjas ne pirmą kartą matomas kartu su ta pačia moterimi – jiedu taip pat dalyvavo iškilmingame prezidento Gitano Nausėdos inauguracijos vakarėlyje. Apie jų santykius kalbama jau kelis mėnesius.

Atidarymo akimirkos – galerijoje:

Andrius Tapinas skyrybų faktą prieš kelis mėnesius patvirtino vienoje internetinėje pokalbių grupėje – ne tik papasakojo apie skyrybas, bet ir šmaikštavo apie dabartinį gyvenimo etapą.

Pokalbių grupėje, į kurią galima patekti tik su pakvietimais, Tapinų skyrybos aptarinėtos ne kartą. Netgi įkeltos nuotraukos, kur Andrius užfiksuotas kitos moters draugijoje. Žurnalistui tai neprasprūdo pro akis – jis ironiškai gyrė grupės narius už tokias pastangas.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andrius Tapinas su žmona Rasa
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andrius Tapinas su žmona Rasa

Andrius taip pat patikino, kad šiuo metu yra vienišas, taip patvirtindamas, kad skiriasi su R.Tapiniene, ir paneigdamas kalbas apie naują mylimąją.

15min primena, kad kalbos apie tai, kad žurnalistai Tapinai skiriasi, pasklido dar šių metų pradžioje, kai Andrius socialiniame tinkle „Facebook“ savo statusą pasikeitė į „vienišas“. Tąkart susisiekus su A.Tapinu, jis nedaugžodžiavo ir apie asmeninį gyvenimą kalbėti atsisakė.

Andrius ir Rasa Tapinai susituokė 2001-ųjų rugpjūtį Škotijoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Tapino sekėjus feisbuke glumina statusas „vienišas“: nejau žinomų žurnalistų šeimą ištiko krizė?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius