-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atversta Eglės ir Pauliaus Aršauskų skyrybų byla: kriptomilijonierius teisme nepasirodė

Antradienio popietę Vilniaus miesto apylinkės teismas pagaliau atvertė skandalingojo kriptomilijonieriumi vadinamo Pauliaus Aršausko ir Eglės Malinauskaitės skyrybų bylą. Tiesa, teisme pasirodė tik skyrybų iniciatorė.
Paulius ir Eglė Aršauskai
Paulius ir Eglė Aršauskai / 15min nuotr.

Į teismą su skyrybų prašymu kreipėsi Eglė Aršauskienė, prašydama nutraukti santuoką dėl sutuoktinio kaltės. Vis dėlto pasirodžiusi teisme kriptomilijonieriumi tituluojamo Pauliaus žmona kalbėti nepanoro. Komentuoti skyrybų procesą atsisakė ir Eglės advokatė.

Iki posėdžio pradžios Eglė laikėsi atokiau nuo žurnalistų, bendravo tik su šalia visą laiką stovėjusia advokate.

„Jokių komentarų nebus, toks mano klientės sprendimas“, – teisme teigė E.Aršauskienės advokatė.

Pats Paulius Aršauskas 13 valandą prasidėjusiame posėdyje nepasirodė. Kol kas jo nedalyvavimo priežastys nėra žinomos.

Eglė Aršauskienė
Eglė Aršauskienė

15min bandė susisiekti su socialinių tinklų veikėju, bet vos tik išgirdęs klausimą P.Aršauskas padėjo telefono ragelį.

Jau anksčiau buvo skelbta, kad pagrindinė skyrybų priežastis galimai yra žiaurus P.Aršausko elgesys ir smurtas.

Skyrybų klausimus Eglė ir Paulius aiškinasi už uždarų teismo durų. Vis dėlto gali būti, kad nors šiuo metu skyrybos vyksta dėl vieno iš sutuoktinių kaltės, ištuokos jie gali siekti bendru sutarimu.

Dar kovo mėnesį E.Aršauskienė kreipėsi į policiją, teigdama, kad sutuoktinis naudojo prieš ją smurtą ir sukėlė fizinį skausmą. Anot moters, sutuoktinis tuo metu buvo neblaivus.

Akimirkos iš teismo galerijoje:

Esą iškart po to į poros namus atvyko policijos pareigūnai ir išvežė P.Aršauską į policijos komisariatą. Ten vyras buvo apklaustas, o policija dėl smurto artimoje aplinkoje pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Negana to, panašiu metu abu sutuoktiniai iš socialinių tinklų išsitrynė nuotraukas, kuriose pozavo kartu. Tada ir pasklido kalbos apie tai, kad skandalingąją porą ištiko santuokos krizė.

„Instagram“ nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
„Instagram“ nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Tų pačių metų rugpjūtį ir pasirodė žinia apie tai, kad sausį susituokę Paulius ir Eglė oficialiai skiriasi.

O skandalingąja ši pora vadinama ne be reikalo, nes Pauliaus ir Eglės Aršauskienės santykiai jau anksčiau buvo gana komplikuoti ir panašėjo į melodramą – pora ne kartą pykosi, skyrėsi ir vėl taikėsi.

15min primena, kad P.Aršauskas anksčiau buvo vedęs Dianą Taraškevičiūtę, tačiau 2018-ųjų liepą pasirodė nuotrauka, kurioje P.Aršauskas bučiuoja nebe savo žmoną, o naująją mylimąją – medicinos studentę E.Malinauskaitę.

Paulius tikino, kad tai Diana jį paliko, o ši kalbėjo atvirkščiai – teigė, kad „jam svarbesni visai kiti dalykai“, nors ji ir bandė lipdyti santuoką.

Diana ir Paulius Aršauskai oficialiai išsiskyrė 2018-ųjų rugsėjį, po metų santuokos. Pora susituokė 2017 metų liepos 7-ąją, tuomet pasirinkę magiškų 7-ukų paženklintą datą jie vienas kitam amžiną meilę prisiekė Vilniaus arkikatedroje. Pora augina pusės metų dukrą.

Žaibiškai prasidėję Pauliaus ir Eglės santykiai kelis kartus buvo viešai nutrūkę – vyras moterį apkaltino, kad ši jį apdraskė. Neilgai trukus pora susitaikė, tačiau greitai ir vėl pasuko skirtingais keliais. Tiesa, atskirai ir tąkart neužsibuvo – galiausiai pora susitaikė dar vieną sykį ir šių metų sausio 23-iąją oficialiai įteisino santuoką.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paulius Aršauskas susituokė su Egle Malinauskaite: per 1,5 metų – antros vestuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius