Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birutės Navickaitės ir Petro Gražulio santykių drama atslūgo: „Gal net ir per gerai sutariame“

Po to, kai prieš metus paaiškėjo, kad Seimo narys Petras Gražulis su palangiške Birute Navickaite susilaukė vaiko, bene visa Lietuva sekė jų santykių dramą. Tačiau panašu, kad muilo operos scenarijaus vertos aistros nurimo – kaip tvirtina pati Birutė, jiedu nebesipyksta, o ir dukra Petras rūpinasi kur kas labiau nei anksčiau.
Birutė Navickaitė, Petras Gražulis
Birutė Navickaitė, Petras Gražulis / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš kelias dienas dukrą Moniką Mariją ir jos mamą B.Navickaitę P.Gražulis aplankė Palangoje, jie kartu valgė restorane. 15min kalbinta Birutė buvo geros nuotaikos – pasidžiaugė, kad pastaruoju metu Petras vaiku rūpinasi gana gerai.

„Matosi dažniau, labai gerai sutaria su dukra. Iš pradžių buvo, kad mergaitė truputėlį jo neprisileido, tai šiek tiek labiau pasistengė, daugiau aplankė ją ir mergaitė jį labai gražiai priėmė“, – 15min sakė B.Navickaitė.

Be to, ir finansiškai, anot Birutės, Petras noriai prisideda – dėl to dabar nebekyla jokių problemų.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Birutė Navickaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Birutė Navickaitė

„Jis padeda, skiria mergaitei išlaikymą, atveža dovanėlių, rūpinasi, aplanko. Žinoma, Petro išlaikymas manęs su dukra negelbėja, mus gelbėja mano darbas, nes turiu visokių išlaidų. Tačiau aišku, kad smagu, jog ir jis prisideda, laikosi žodžio ir kiekvieną mėnesį perveda pinigėlių – tas labai pagirtina“, – pasakojo Birutė, Palangoje gyvenanti iš prekybos rūkyta žuvimi.

Pasiteiravus, kaip Petras sutaria su ja pačia, B.Navickaitė 15min patikino, kad visi nesutarimai jau likę praeity. Priešingai nei anksčiau, jiedu nebesipyksta.

„Viskas normaliai. Kai turime vieną bendrą dukrytę, daugiau kažkokiomis kitokiomis temomis ir nebendraujame. Nėra nei barnių, nei kažkokių draugysčių. Palyginus su tuo, kokia buvo situacija, tai gal mes net ir per gerai sutariame“, – nusijuokė B.Navickaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Petras Gražulis su dukra Monika Marija
Asmeninio albumo nuotr./Petras Gražulis su dukra Monika Marija

O dukters charakteris, anot Birutės – iš lengvesnių. Ji sparčiai auga, nekelia daug rūpesčių.

„Viskas labai gerai, mergaitė jau didelė, šauni. Ji labai rami, švelni, kad net nemoku apsakyti, linksma – džiugina mane kiekvieną rytą“, – pagyrų dukrai negaili ji.

Tad ir auginti dukrelę Birutei sekasi neblogai, motinystė jai nebaisi: „Aš daug dirbu, bet yra kas man truputį padeda ir šiuo metu viskas tikrai labai gerai. Draugiškai, kolektyviškai ir susitvarkome.“

Vis dėlto 15min primena, kad Petrui Gražuliui šiuo metu – nelengvos dienos – prokuratūra įtaria, kad jis ilgą laiką piktnaudžiavo parlamentaro pareigomis veikdamas bendrovės „Judex“ interesais, kišosi į valstybės tarnautojų veiklą, skatino kyšių perdavimą Rusijos pareigūnams ir gavo iš „Judex“ turtinę naudą.

Pats politikas savo kaltę neigia, prokuratūrą kaltina melu.

P.Gražuliui įtarimai bus pareikšti, jei Seimas panaikins jo imunitetą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Palangoje žuvimi prekiaujanti P.Gražulio dukros motina Birutė: „Uždarbio ir palaikymo netrūksta“

TAIP PAT SKAITYKITE: P.Gražulis prisipažino su palangiške susilaukęs vaiko, moteris sako patyrusi spaudimą dėl aborto

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius