Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „Golden Age“ narė Evelina Meidutė susilaukė pirmagimio: suteikė „Vienas namuose“ veikėjo vardą

Buvusi dueto „Golden Age“ narė Evelina Meidutė ir jos mylimasis, vandenlenčių sporto entuziastas Mantas Žemgulis – jau nebe dviese. Daugiau nei dvejus metus draugaujanti pora rankose pagaliau sūpuoja sūnelį.
Evelina Meidutė, Mantas Žemgulis ir jų pirmagimis
Evelina Meidutė, Mantas Žemgulis ir jų pirmagimis / Asmeninio albumo nuotr.

Džiugia žinia Evelinos širdies draugas Mantas pasidalijo socialiniuose tinkluose bei drauge atskleidė sūnaus vardą, kuris, beje, nelietuviškas.

„Du geriausi mano gyvenime nutikę dalykai. Sveikas atvykęs į šeimą, Kevinai“, – rašė vaikelio tėtis.

Tiesa, jau anksčiau Evelina buvo užsiminusi, kad žinia dėl nėštumo jai buvo netikėta.

„Labai laukėme ir planavome anksčiau ar vėliau tapti tėvais. Vaikelis mus pasirinko kiek anksčiau, o dėl to mes labai džiaugiamės“, – anksčiau kalbėdama 15min pripažino Evelina.

Evelinos ir Manto atostogų akimirkos – galerijoje:

Evelina ir Mantas praėjusiais metais ryžosi didžiausiai gyvenimo kelionei – lapkričio mėnesį jiedu išskrido į Vokietiją, netrukus sparnus pakėlė į Meksiką, o galiausiai atsidūrė Naujojoje Zelandijoje.

Vis dėlto po gyvenimo kelionės jiedu į gimtinę grįš ne vieni – viešėdami svečioje šalyje jiedu sužinojo netikėtą, tačiau labai džiugią žinią – Evelina laukiasi.

Asmeninio albumo nuotr./Evelina Meidutė ir Mantas Žemgulis
Asmeninio albumo nuotr./Evelina Meidutė ir Mantas Žemgulis

Draugystė prasidėjo internete

Evelinos ir Manto meilės istoriją būtų galima vadinti tikra šiuolaikinių laikų pasaka. Prieš dvejus metus sulaukusi Manto žinutės instagrame, Evelina jam atsakė, o susitikę jiedu vienas kito nebepaleido.

„Mantas mane užkalbino instagrame, pasiūlė draugiją vakariniam pasivaikščiojimui su šunimi. Aš sutikau ir nuo tada neatlimpame vienas nuo kito“, – šypteli Evelina.

Per dvejus draugystės metus jiedu ryžosi ne vienam nuotykiui, kaip patys sako, juos visuomet vedė noras pamatyti kiek įmanoma daugiau pasaulio. Pavyko ir išpildyti norą pabėgti nuo lietuviškos žiemos, o kadangi abu yra vandenlenčių sporto entuziastai, praėjusių metų žiemą ryžosi apkeliauti bent dalį pasaulio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius