Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dėl Tenerifėje esančio M.Stonkaus sunerimo net „Metų žmogus“, pats panikos nejaučia: „Tik nelaižykite stalų“

Šiuo metu Tenerifėje kartu su aktore Gelmine Glemžaite atostogaujantis laidų vedėjas, aktorius Mantas Stonkus panikos dėl koronaviruso sako nejaučiantis, į situaciją reaguoti ramiau siūlo ir kitiems.
Mantas Stonkus
Mantas Stonkus / Asmeninio albumo nuotr.

VISAS NAUJIENAS APIE KORONAVIRUSĄ RASITE ČIA

15min jau rašė, kad antradienio ryte pranešta, jog Tenerifės saloje karantinuotas viešbutis su maždaug 1000 žmonių. „H10 Costa Adeje Palace“ viešbutyje apsistojusiam vyrui iš Italijos nustatytas koronavirusas. Čia poilsį renkasi ir nemažai lietuvių, su jais bendrauja kelionių organizatoriai.

Kitame viešbutyje, nutolusiame maždaug 4 km nuo minėtos vietos, šiuo metu poilsiauja ir Mantas Stonkus. 15min susisiekus su juo dėl susidariusios situacijos, žinomas vyras pabrėžė, kad baimės čia kol kas dar tikrai nejusti.

„Pas mus dabar daug kas renkasi, kur užsisakyti vakarienei staliuką, tad gal ir kyla nervas, nes žmonės neapsisprendžia, kai kurie geria šampaną, aš valgau vaisius. Matau, kad žmonės šiuo metu ima rankšluosčius, renkasi, kur deginsis. Va, kokia čia atmosfera“, – atsiliepęs telefonu pokštavo M.Stonkus.

View this post on Instagram

Nu jau įspūdžių - visai savaitei!

A post shared by mantas (@stonkusmantas) on

Vyras pabrėžia, kad jų viešbutyje niekas nekalba apie virusą ir patys į susidariusią situaciją reaguoja ramiai. Jokių žinių pora nesulaukė ir iš kelionę organizavusio žmogaus.

„Jeigu serga visas pasaulis, visi užsikrečia, bus kaip bus. Vis dėlto gi stalo paviršiaus nelaižome, rankas plauname, dezinfekuojamės. Specialiai ligos neieškome, bet jei jau pagaus tave, pagaus visus arba bent didžiulę dalį. Slėptis tikrai nesiruošiame“, – ramiai į situaciją reaguoja jis.

Žinia porą taip pat pasiekė ne iš vietinių, o iš draugų Lietuvoje. Naujienai pasklidus žiniasklaidoje, su M.Stonkumi susisiekė nemažai artimųjų, susirūpinimą išreiškė ir „Metų žmogumi“ paskelbtas plaukikas Danas Rapšys.

„Daugiausia panikos yra iš Lietuvos. Visi draugai parašė, net ir Danas Rapšys pasiteiravo, kaip aš, nes ir pats buvo neseniai Tenerifėje, mama skambino“, – pasakoja žinomas vyras.

Ir nors sujudimas dėl koronaviruso vis didėja, o žmonės ruošiasi iš anksto ribodami buvimą viešose erdvėse ir net iš anksto kaupdami maisto atsargas, Mantas į tokias kalbas reaguoja šmaikščiai.

„Tikrai siūlyčiau daug kam užsidaryti namuose, ypatingai gyvenantiems Vilniuje, taip sumažės kamščiai“, – pokštauja komikas.

Paklaustas, ar pats bent ruošiasi įsigyti veido kaukę, sakė, kad tuo pasirūpins nebent būnant oro uoste. Į Lietuvą jiedu grįš po kelių dienų, Mantas Stonkus iš karto planuoja kelionę į Dubliną ir sako, kad planų dėl viruso tikrai neplanuoja keisti.

Atlikėjas Linas Adomaitis šiuo metu taip pat yra Kanaruose, tačiau kitoje saloje, todėl plačiau komentuoti situacijos nepanoro. Vis dėlto, jo teigimu, jie visą laiką stebi CNN, seka naujausias žinias.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tenerifėje karantinuotas viešbutis siūlytas ir lietuviams: kelionių organizatoriai imasi veiksmų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius