-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Druskininkų meras Ričardas Malinauskas vedė trečiąkart: išrinktoji – 20 metų jaunesnė

Druskininkų meras Ričardas Malinauskas ir vėl džiaugiasi santuoka – po mažiau nei metus trukusios draugystės 54-erių politikas vedė savo išrinktąją Vaidą (34). Pora aukso žiedus sumainė ketvirtadienį, praneša 15min. Tai – jau trečioji politiko santuoka.
Ričardas Malinauskas su žmona Vaida
Ričardas Malinauskas su žmona Vaida / Vida Press ir 15min nuotr.

15min susisiekus su Druskininkų meru ir jį pasveikinus džiugia proga, R.Malinauskas priėmė sveikinimus, tačiau plėstis nenorėjo.

„Ačiū jums labai, gražaus savaitgalio“, – 15min keletą kartų pakartojo meras.

Žinią apie įvykusias vedybas 15min patvirtino Druskininkų savivaldybės administracijos direktorė Vilma Jurgelevičienė.

Vida Press nuotr./Ričardas Malinauskas su žmona Vaida
Vida Press nuotr./Ričardas Malinauskas su žmona Vaida

15min šaltinių žiniomis, santuoka rugpjūčio 1-ąją įregistruota Druskininkų Civilinės metrikacijos skyriuje. Ceremonijoje dalyvavo vos keli asmenys, o po oficialios dalies ir pietų vakare šventė persikėlė į kavinę, esančią prie skandalingojo „Vijūnėlės dvaro“.

Iki vestuvių pora draugavo mažiau negu metus. Tai, kad R.Malinauskas turi naują širdies draugę, paaiškėjo 2018-ųjų pabaigoje. Tada miesto vadovas su žavia šviesiaplauke ėmė rodytis įvairiuose renginiuose.

15min primena, kad anksčiau R.Malinauskas buvo vedęs du kartus. Su pirmąja žmona Daiva jis susilaukė dviejų dukterų ir sūnaus.

Tačiau su ja išsiskyrė taip pat tyliai, kaip ir susituokė su antrąja – 17 metų jaunesnę alytiškę Inetą R.Malinauskas vedė 2010-ųjų rugsėjį. Šioje santuokoje politikui gimė sūnus. Vis dėlto ir antrosios vedybos vyrui nenusisekė – 2014-ųjų pavasarį pasklido žinia, kad pora skiriasi.

Nuo to laiko R.Malinauskas viešumoje pasirodydavo vis su nauja širdies drauge. Mylimąja buvo tapusi ir buvusi Viktoro Uspaskicho padėjėja Jurgita Kasperavičiūtė. Taip pat – 30 metų jaunesnė druskininkietė Ramutė. Kiek vėliau – odontologė Jurgita Kasperavičiūtė, su kuria politikas tai pykdavosi, tai taikydavosi, ir skirtingais keliais galutinai pasuko 2018-aisiais. Netrukus po to jis ir ėmė puoselėti jausmus savo tuomet dar būsimai žmonai Vaidai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius