Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Dragūnas kaltinamas nesumokėjęs teismo priteistos žalos: „Patekau į sukčiaus pinkles“

Šeštadienį žiniasklaidoje pasirodė straipsnis, kuriame SEL koncertų organizatoriumi prisistatęs Paulius Šileika kaltina Egidijų Dragūną nesumokėjus teismo jam priteisto užmokesčio. E.Dragūnas šį žmogų atvirai vadina sukčiumi ir stebisi, jog to neįžvelgė jų ginčą sprendęs teismas.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Ugniaus Mikaliūno nuotr.

2016-aiais Egidijui Dragūnui ne kartą teko minti Panevėžio teismo slenkstį. Apygardos teisme buvo nagrinėtas praeityje renginių organizatoriumi dirbusio ir Selo jubiliejinių koncertų turą prieš penkerius metus rengusio Pauliaus Šileikos ieškinys.

Egidijui Dragūnui kaltinimus metęs pasvalietis teigė, kad dainininkas neva liko skolingas 104,4 tūkst. eurų.

Ugniaus Mikaliūno nuotr./Paulius Šileika
Ugniaus Mikaliūno nuotr./Paulius Šileika

Tąkart teismas nusprendė „Sel“ lyderį pripažinti kaltu ir iš dalies patenkinti Pauliaus Šileikos ieškinį. Dainininkas P.Šileikai privalėjo sumokėti 25 tūkst. eurų žalą bei 5 proc. metines palūkanas nuo priteistos sumos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bylą Panevėžyje pralaimėjęs Egidijus Dragūnas ieškovui turės sumokėti 25 tūkst. eurų

Nors byla užverta praėjusį rugsėjį, žiniasklaidoje šeštadienį pasirodė Pauliaus Šileikos teiginiai, jog šis vis dar žalos atlyginimo iš Egidijaus Dragūno nesulaukė.

Reaguodamas į tai, E.Dragūnas išplatino pranešimą spaudai.

Pranešime spaudai rašoma, kad nors ir Paulius tikina, jog jis suorganizavo 20-mečio turo šou, Egidijus atkerta, kad tai net negalėjo įvykti, kadangi tuo metu minėtas žmogus buvo įkalintas Vokietijoje.

„Paulius Šileika visą tą laiką, kol vyko pagrindiniai pasiruošimai koncertui, buvo areštuotas Vokietijoje. Ir buvo kaltinamas už sukčiavimą. Jis daugiau nei pusę laiko praleido areštuotas, kol vyko pagrindiniai darbai. Kaip jis tuo metu galėjo organizuoti SEL koncertus?“, – pranešime spaudai teigė E.Dragūnas.

„Aš patekau į sukčiaus pinkles. Visą gyvenimą dirbau ir pats organizavau savo koncertus. Paulius prisistatė prie manęs, įgavo pasitikėjimą per klaidą ir man keista, kaip teismas nesureagavo į tokį dalyką, kad fiziškai šis žmogus negalėjo dirbti man, nes buvo areštuotas“, – kalbėjo Egidijus.

E.Dragūnas mano, kad padarė klaidą rimtai ir tinkamai savo laiku nesureagavęs į šią situaciją. „Galvojau, kad teismas supras, su kuo turi reikalą. Supras, kad žmogus reikalauja atlygio už darbą, kurio net fiziškai negalėjo atlikti. Man keista, kad apie tai niekas nešneka“, – apmaudo neslėpė SEL lyderis.

E.Dragūnas tikina, jog šio reikalo taip nepaliks ir jį toliau intensyviai spręs jo pasamdyti teisininkai.

„Dažnai apie mane skelbiama daug nesąmonių. Aš prašau žmonių netikėti viskuo, kas jus pasiekia. Kiekvieną centą gyvenime uždirbau per sunkų darbą. Neleisiu juodinti savo vardo, savo fondo vardo. Padarysiu viską, kad pinigai, kurie priklauso sergantiems vaikams, neatitektų į kažkokių nusikaltėlių pinkles“, – pranešime spaudai cituojamas SEL lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius