-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išaiškėjo: mistinis laidos personažas Egis – Oksana Pikul

Televizija nuolatos randa būdą nustebinti savo žiūrovus. Štai žinomos laidos „Mano vyras gali“ eteryje kartais šmėžuojantis mistinis personažas, dėvintis lenktynininko drabužius ir šalmą, pavadintas Egiu, išties yra garsioji ir gražioji dainininkė Oksana Pikul (28).
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Luko Balandžio nuotr.

Į filmavimą atvykusi dainininkė per kelias sekundes iš dailiai apsirengusios damos virto kombinezoną užsitempusiu, mistiniu Egiu. Iki pat paskutiniojo filmavimo personažo tapatybė niekam nebuvo žinoma, todėl tiek salėje sėdėję žiūrovai, tiek ir laidos dalyviai, dainininkei nusiėmus šalmą, negailėjo gausių aplodismentų ir nuostabos šūksnių.

Tiesa, studijoje su lenktynininko kostiumu pasirodžiusi Oksana avėjo labai aukštus aukštakulnius. Mat dainininkė pristatė portalų Žmonės.lt ir 15min.lt skaitytojų išrinktą užduotį – per kiek laiko vyras įveiks 100 m. atstumą, avėdamas aukštakulnius batelius. Ši užduotis atiteko aktoriui Mantui Stonkui.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius