Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.A.M.A apdovanojimą atsiėmęs Vidas Bareikis eterio laiką skyrė ir LGBT

Šeštadienio vakarą M.A.M.A 2020 apdovanojimai daugelį pritraukė prie televizijos ekranų. Vakaro eigoje paaiškėjus, kad vienas iš apdovanojimų atiteko atlikėjui Vidui Bareikiui, vyras savo kalboje pasisakė ir LGBT tema.

Laukiamiausiuose metų muzikos apdovanojimuose M.A.M.A 2020 – ir aktualiausios šių dienų temos. Apdovanojimą, kaip „Metų koncertinis atlikėjas“, atsiėmęs dainininkas Vidas Bareikis ne tik padėkojo bendražygiams, mylimajai Indrei Stonkuvienei, savo ir jos vaikams bei tėvams, bet ir nusprendė dalį savo eterio laiko skirti LGBT bendruomenei.

„Dar pasinaudodamas proga noriu pasakyti – nors Inga padainavo, kad jokių LGBT temų čia nebus, bet kai šią vasarą stebėsime Tokijo olimpines žaidynes ir visi dainuosim We Will Rock You, tiesiog nepamirškim, koks atlikėjas dainuoja šitą dainą. Peace“, – subtiliai į Freddie Mercury seksualinę orientaciją nurodė V.Bareikis.

Apie visą apdovanojimų eigą galite skaityti ČIA.

Apdovanojimų akimirkos – galerijoje:

M.A.M.A 2020 apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo svečiai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius