Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.A.M.A viešnias puošęs J.Statkevičius pats strategavo: „Žinojau, kad kiti rengsis juodai, tad apsirengiau baltai“

Pasižiūrėti jubiliejinių M.A.M.A apdovanojimų ir sužinoti, kurie muzikos atlikėjai šįkart pelnys statulėles, šeštadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ atvyko ir dizaineris Juozas Statkevičius. Ant raudono kilimo žinomas vyras fotografams pozavo itin šventiškai pasipuošęs. O šį vakarą papuošė ne tik save, bet ir kitus svečius.

J.Statkevičius 15min atskleidė, kad šventiniam vakarui šįkart puošė raudonojo kilimo vedėją Lolitą Zero, TV3 direktorę Laurą Blaževičiūtę ir socialinių tinklų žvaigždę Indrę Stonkuvienę. Juozas džiaugėsi galėjęs prisidėti prie renginio, nors neslėpė, kad jausmai šį vakarą – dviprasmiški.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Juozas Statkevičius
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Juozas Statkevičius

„Pirmiausia norėčiau pareikšti didžiulę užuojautą tiems, kas dėl koronaviruso prarado savo artimuosius. Mes švenčiame, o kiti liūdi. Aišku, sudėtingas laikotarpis ir šita puota maro metu, bet turime tikėtis, kad viskas bus geriau, juk gyvenimas eina savo keliu.

Aš manau, kad kurdamas įvaizdžius padariau viską, jog žmonėms būtų įdomu, jog jie turėtų ką aptarti, kad būtų intriga. Ar jiems patiko, ar ne, nuomonės klausimas, bet aš stengiausi“, – sakė J.Statkevičius.

Ryškiausios raudono kilimo akimirkos – vaizdo įraše:

Kaip ir visada, Juozas šiam apdovanojimų vakarui papuošė ir save.

„Aš visą laiką esu strategas. Žinau, kad jeigu bus toksai nelabai didelis renginys, paprastai žmonės patingės ir apsirengs juodai. O aš pagalvojau – kodėl turiu apsirengti juodai, pabandysiu baltai. Na, ir viskas, viens du. Striukę turiu iš praeitos kolekcijos, kelnes irgi, o batus teko nusipirkti. Visiškai neužtrukau. Kai moki, netrunki“, – kalbėjo dizaineris.

J.Statkevičius džiaugėsi, kad buvo pakviestas į muzikos apdovanojimus ir neslėpė morališkai itin palaikantis Lietuvos atlikėjus.

„Aš už tai, kad propaguotume savo žmones. Kas sukuria Lietuvos prestižą? Menininkai. O pusę metų aš girdžiu apie prekybos centrų atidarymą ar uždarymą. Prieš juos neturiu nieko prieš, bet jų yra pilnas pasaulis ir tik menininkai, muzikantai, mada, kinas ir teatras sukuria savitą Lietuvos veidą, kuo galime didžiuotis prieš visą pasaulį“, – kalbėjo Juozas.

M.A.M.A 2020 apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo svečiai:

TAIP PAT SKAITYKITE: Raudonuoju kilimu žengusios „69 danguje“ – apie neįprastą jausmą ir į Tenerifę išvykusią I.Martinkėnaitę

TAIP PAT SKAITYKITE: Nugriaudėjo jubiliejiniai ir pandeminiai M.A.M.A 2020 apdovanojimai: juose – užtikrintas „The Roop“ triumfas

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A apdovanojimą atsiėmęs Vidas Bareikis eterio laiką skyrė ir LGBT

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius