Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Man-go“ narės Gabijos Sruogiūtės medaus mėnuo Maldyvuose: kainavo dvigubai brangiau, bet buvo verta

Vasaros viduryje vienas kitam prisiekę amžiną meilę, grupės „Man-go“ narė Gabija Sruogiūtė ir NKL krepšininkas Mindaugas Stašys rudens pradžioje išvyko į savo medaus mėnesį. Romantiškoms atostogoms pasirinkę rojumi žemėje vadinamus Maldyvus, sutuoktiniai grįžo kupini meilės, amą atimančių vaizdų ir, žinoma, nuotykių.
Gabijos Sruogiūtės-Stašienės ir Mindaugo Stašio medaus mėnuo
Gabijos Sruogiūtės-Stašienės ir Mindaugo Stašio medaus mėnuo / Asmeninio albumo nuotr.

Graži judviejų meilės istorija gimė prie jūros, romantiškoje Klaipėdoje. Jie susitiko prieš 9-erius metus vakarėlyje, tačiau tą kartą vienas kitam į akį nekrito, o ir artima draugyste toli gražu nepakvipo. Tačiau po kelerių metų susitikę Palangoje juodu suprato, kad yra vienas kitam skirti ir nebeišsiskyrė. O kadangi pajūris tapo svarbiu jų santykių aspektu, medaus mėnuo be vandens nebuvo įsivaizduojamas. Tiksliau, be žydro tarsi dangus vandenyno, balto smėlio ir ramybės.

Savo medaus mėnesiui pora pasirinko Maldyvus, o ši egzotiška kelionių kryptis buvo sena Gabijos svajonė. Kalbėdama su 15min ji juokiasi dažnai pagalvodavusi, kaip būtų nuostabu čia apsilankyti, o medaus mėnuo pasirodė tiesiog tobula proga. O ir sutuoktinis Mindaugas šiai idėjai nė kiek nesipriešino.

Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė
Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė
Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė ir Mindaugas Stašys
Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė ir Mindaugas Stašys

Planuodami savo atostogas abudu svajojo apie netrukdomą poilsį, aplinkui nešurmuliuojančius žmones, ramybę. Rojumi vadinama sala pasirodė tobulas variantas.

„Gavome tai, apie ką svajojome – jokio skruzdėlyno, – kalbėdama su 15min juokiasi Gabija. – Tai yra vienas didžiausių Maldyvų privalumų, nes nors ir saloje nesi vienas, žmonių tikrai nesijaučia.“

Grįždama prisiminimais į 10 dienų romantiškas atostogas, atlikėja sako iki šiol negalinti patikėti, kad užfiksuoti vaizdai – ne atvirukas. Vis dėlto pabrėžia – realybėje viskas 100 procentų gražiau ir įspūdingiau.

„Net neįmanoma perteikti to jausmo. Smėlis, oras, vanduo... Kur bepasisuktum, viskas gniaužia kvapą, neapsakomai tvarkinga ir išpuoselėta“, – pasakoja Gabija.

Medaus mėnesio akimirkos – galerijoje:

Tvarka buvo vienas pagrindinių atostogų kriterijų, tačiau būtent tai pakoregavo ir atostogų biudžetą. Atlikėja neslepia, kad sulaukę pasiūlymų iš kelionių agentūrų nesitikėjo, kad kaina gerokai šoktels – medaus mėnuo sutuoktiniams kainavo dvigubai brangiau, nei jie tikėjosi.

Vis dėlto abu pabrėžia, kad už kiekvieną ten praleistą akimirką išleistų pinigų nėra gaila – atostogos viršijo lūkesčius. Ypač, kad medaus mėnesio metu jaunavedžiai mėgavosi ne tik amą atimančia aplinka, bet ir gausiomis pramogomis.

Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė
Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė

Apsigyvenę namelyje ant vandens jiedu kasdien nepamiršdavo poilsį derinti su aktyviomis pramogomis. Kadangi Mindaugas sportininkas, todėl pora sau neleido patinginiauti – pirmą kartą išbandė jogą ore, taip pat daug plaukiojo, išbandė paviršinį nardymą. Jiems teko ir keliauti vandens motociklais iki kitų salų.

Tiesa, patys visas dešimt dienų nusprendė praleisti apsistoję sėsliai. Nors neretai atostogaujantys Maldyvuose išbando gyvenimą vis kitoje saloje, Gabija pasakoja iš kelionių agentūrų girdėjusi, kad tokiu būdu tektų susidurti su nepatogumais. Kadangi turistai yra apgyvendinami salose, kur gyvena ir nemažai vietinių, egzistuoja „sausasis“ įstatymas, o, jos žiniomis, jį pažeidus net gresia kalėjimas. Kita priežastis – tiesiog niekur nesinorėjo skubėti.

„Dienos ir taip prabėgdavo labai greitai“, – nusijuokia atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė ir Mindaugas Stašys
Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė ir Mindaugas Stašys

O tarp pramogų Gabijos ir Mindaugo laukdavo išbandymai skrandžiui. Kitoje saloje, kurią pasiekti padėdavo elektromobiliais viešbučio svečius nuvežantys darbuotojai, jų laukė didžiulį pasirinkimą siūlantis restoranas. Vis dėlto Gabija juokiasi, kad ji stengėsi laikytis sveiko gyvenimo taisyklių, tačiau sutuoktinis buvo linkęs joms nusižengti.

„Pagunda visuomet kyla, kai viskas skanu, o maisto tiek daug, bet esu iš tų žmonių, kurie stengiasi maistą vartoti saikingai, nepersivalgyti. Tik vyras visko per daug paskanavo, tai šiek tiek skrandis sustojo“, – su šypsena prisimena atlikėja.

Nuotykių jaunavedžiams būta ir daugiau. Vieną vakarą išvykę pavakarieniauti į kitą salą, turėjo skubėti į namelį dėl netikėtai kilusios didžiulės liūties. O grįžę prie savo namelio pakliuvo į kitą bėdą – įėjimo kortelė nebeveikė.

Po stipriu lietumi jiedu darbuotojų pralaukė pusvalandį, o nesulaukus teko patiems keliauti iki registratūros. Kitą dieną kaip atsiprašymą jaunavedžiai rado ant lovos paliktą iš rankšluosčių sulankstytą beždžionėlę, o ir patys šį kuriozą prisimena tik su gera nuotaika. Kaip patys sako, medaus mėnuo čia – išsipildžiusi jų svajonė, todėl net ir kuriozai negalėjo aptemdyti džiaugsmo.

Ar tikėtina, kad jiedu čia dar sugrįš? Tikrai taip, bet tik po kurio laiko, kad Maldyvus būtų galima pamilti iš naujo.

Tiesa, kelionių jų gyvenime būta išties daug. Patys aplankę ne vieną šalį, jiedu neretai keliauja su darbais. Kartu su grupe „Man-go“ atlikėja apkeliavo daugybę Europos šalių, ateityje taip pat nusimato koncertų gausus ruduo.

Vasaros pabaigoje spėjusios atsikvėpti ir laiką mylimiausiems žmonėms skyrusios grupės narės jau grįžo į repeticijų salę: „Mūsų laukia paskutiniai aštuoni koncertai Lietuvoje, po kurių atsisveikinsime su jubiliejine programa. Į dviejų valandų programą sudėjome ne tik savo hitus iš auksinės kolekcijos, bet ir naujausius kūrinius.“

Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė
Asmeninio albumo nuotr. /Gabija Sruogiūtė-Stašienė

Atsisveikinimo su 20-mečiu koncertai numatyti spalio mėnesį Radviliškyje, Gargžduose, Kretingoje, lapkritį grupė lankysis Kėdainiuose, Ukmergėje, Kaune, o sausį laukia koncertai Panevėžyje ir Klaipėdoje. Šią savaitę taip pat pasirodė nauja grupės daina.

Ir nors darbų daug, Gabija sako, kad su sutuoktiniu jau išmokusi, kaip branginti kiekvieną akimirką.

„Jau seniai esame kartu, tad vienas kitą pažįstame. Tad ir santuoka mumyse nieko nepakeitė, viskas atrodo savita ir suprantama. Tik gal kartais nustembu pamatydama žiedą ant piršto ar prisimindama savo naują pavardę. Bet pokyčio santykiuose nėra – jie tokie pat šilti, kokie ir buvo“, – pokalbį užbaigia atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Klaipėdoje vestuvinius žiedus sumainė „Man-go“ narė Gabija Sruogiūtė ir krepšininkas Mindaugas Stašys

VIDEO: MAN-GO - Nuramink (official 2019)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius