Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mieliau nebūna: Ineta Stasiulytė ant raudono kilimo pozavo su dukromis – Upe ir 2 mėnesių Frėja

Ketvirtadienio vakarą kviestiniams svečiams pristatytas ilgai lauktas filmas. Būrys aktorių, kino ir pramogų pasaulio atstovų atvyko žiūrėti Kęstučio Gudavičiaus komedijos „Tarp mūsų, mergaičių“, kuriame vieną pagrindinių vaidmenų atliko Ineta Stasiulytė ir jos tuomet dar negimusi dukra Frėja. Premjeros raudonu kilimu Ineta žengė kartu su abiem dukromis – vyresnėle Upe ir 2 mėnesių Frėja.
Ineta Stasiulytė su dukromis
Ineta Stasiulytė su dukromis Upe ir Frėja / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Vasarą filmuotojoje komedijoje Ineta Stasiulytė atlieka nėščios Godos vaidmenį. Likimas kortas sudėliojo puikiai – aktorė vaidino būdama aštuntą mėnesį nėščia. Svarbiausia, unikali patirtis I.Stasiulytei netapo išbandymu – vaidinti buvo vienas malonumas.

„Ir dabar su ja lengva, bet kai buvo viduje – dar lengviau. Nereikėjo nei sauskelnių keisti, nei maitinti“, – kalbėdamasi su 15min juokėsi Ineta.

Vos dviejų mėnesių Frėja Meškauskaitė – lyg tikra profesionalė. Ketvirtadienio vakarą kartu su žinoma mama pasirodžiusi ant premjeros raudonojo kilimo, mažoji filmo žvaigždė nepabūgo nei gausios minios svečių, nei kamerų blyksčių.

„Aš myliu savo profesiją, tad tikrai nebijau palinkėti aktorės kelio pasirinkti ir savo dukrai“, – premjeros metu 15min sakė I.Stasiulytė.

Tiesa, dėl šios mažosios aktorės teko pasistengti ir kūrybinei komandai – I.Stasiulytei ir D.Meškauskui nusprendus pakeisti dukters vardą, teko keisti ir filmo titrus.

Populiariausių Lietuvoje komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius Kęstutis Gudavičius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.

Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis pasisuka visai kitaip. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?

Filmo kūrėjai filme „Tarp mūsų, mergaičių“ žada daug – automobilio gaudynes, smagių pokštų, nesusipratimų, aštrių dialogų, sveikos ir nelabai sveikos draugių konkurencijos bei jautrių akimirkų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko namuose sužibo eglė: po žaliaskare – pirmagimė Marija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius