-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Pundziūtė pasirodė be peruko: „Pagaliau turiu sveikus plaukus“

Jau atrodo, kad Monika Pundziūtė-Monique nauja šukuosena nustebinti nebegalėtų. Ko tik ji neišbandė – mėlyni, raudoni, ilgi, trumpi plaukai, pastaruoju metu – net blondinės perukas... Tačiau ji ima ir vėl kardinaliai pasikeičia – dabar atlikėja džiaugiasi itin trumpa, šviesia šukuosena.
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Monika Pundziūtė-Monique pagaliau savo gerbėjams parodė, ką pastaruoju metu slėpė po peruku. Atlikėja prisipažįsta sulaukusi ir piktų, jos nesuprantančių komentarų, tačiau nuo gegužės mėnesio dėvimas perukas yra ne tik jos koncertinio įvaizdžio dalis, bet ir kurį laiką paslėpė augančius plaukus, kurių ji dar nenorėjo rodyti visiems. Tačiau dabar savo šukuosena Monika didžiuojasi ir nekantrauja pademonstruoti.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė

„Nuėjusi pas savo kirpėją Mantą Tautvaišą, jis pasiūlė nukirpti visus nesveikus plaukus, kad toliau augtų tik sveiki. O aš ir pati jau nebenorėjau kas dieną nešioti peruko. Norėjau pagaliau turėti savo natūralius, sveikus plaukus“, – 15min pasakojo Monika Pundziūtė-Monique.

Tiesa, toks rezultatas, kuriuo dabar džiaugiasi Monique, per vieną dieną neatsirado. Kaip sako atlikėja, atėjusi pas savo plaukų stilistą tepasakė – daryk, kaip tau atrodo geriausia. O čia jau pasireiškė Manto Tautvaišo talentas. Po truputį sugrąžinęs jos natūralią, rudą plaukų spalvą, galiausiai nudažė šviesiomis sruogelėmis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė

Monika sako visiškai nesibaimino dėl rezultato – galvos neapkrovė dvejonėmis, ar naujoji šukuosena tiks, patiks, ar jausis su ja gerai... „Dėl tokių dalykų išvis nesijaudinu. Juolab, kai šalia visada turiu peruką, – juokavo ji. – Plaukai juk nėra esminis dalykas gyvenime, dėl ko reiktų nerimauti ar bijoti. Juk jie atauga, čia tik laiko klausimas.“

Dabar Monika sako, kad svarbiausias jos tikslas plaukus išlaikyti sveikus. Visgi ji pripažįsta, kad kai turėjo ryškius plaukus, per mažai jiems skyrė dėmesio, neklausė perspėjimų, ir dabar turėjo ypatingai juos puoselėti.

„Jaučiuosi labai gerai, pagaliau atėjo ir supratimas, kaip reikia tuos plaukus prižiūrėti. Labiausiai norėčiau tokių ilgų ir šviesių! Beje, būtent perukas man pametėjo šią idėją. Man labai patiko, kaip atrodau su juo“, – šypsojosi Monika Pundziūtė-Monique.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė

Tiesa, peruko Monika visiškai atsisakyti nežada – tai liks jos įvaizdžio dalimi koncertams. Tiesiog karštomis vasaros dienomis nešioti jį nėra pats patogiausias dalykas. Be to, į grožio salonus tenka dažniau užsukti, kad stilistai gražiai tuos plaukus sušukuotų.

Luko Griciaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Luko Griciaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

„Šiaip išmokau ir pati puikiai su juo elgtis. Bet per koncertą rudenį tikrai reikės, kad peruką tvirtai uždėtų profesionalai – kai pasirodymo metu nurausim stogą, reikia, kad nenusirautų ir pats perukas scenoje“, – 15min juokdamasi sakė Monique.

Monique įvaizdį gyvai galima išvysti futuristiniame šou – lapkričio 16 d. Kauno VDU salėje ir lapkričio 17 d. Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje.

Žiūrėkite galeriją:

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Pundziūtė-Monique gerbėjus nustebino įspūdingu įvaizdžiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius