Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mototurizmo sprinto „Žmonės grįžta“ dalyvis V.Baumila – apie emigraciją: „Aš grįžau, grįžkit ir jūs“

Šeštadienio rytą profesionalūs motociklininkai ir mėgėjai sostinėje rinkosi į „Mototurizmo sprintą“. Mototuristiniame ralyje po Vilniaus apylinkes su naujuoju motociklu „Triumph Scrambler“ dalyvavo ir dainininkas Vaidas Baumila.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Luko Balandžio / 15min nuotr.

V.Baumila „Mototurizmo sprinte“ pasirodė su komanda „Pirmas kartas“ ir į sostinės gatves išriedėjo kartu su Tomas Adomavičiumi ir Simonu Jakubausku.

BMW Mototurizmo sprintas Vilnius (MTS) – tai nuotykinis, kultūrinis, intelektualus mototuristinis ralis, kurio metu dalyviai važiuoja motociklais po Vilniaus regioną, aplanko įdomias istorines, kultūros ir paveldo vietoves ir už organizatorių pateiktų užduočių įvykdymą gauna taškus. Dalyvių komanda, surinkusi daugiausiai balų, laimi.

Šių metų tema – „Žmonės grįžta“. Dabar nuolat kalbama apie išvažiavimą, todėl visi ralio dalyviai bandė atrasti optimistiškų pavyzdžių ir interpretacijų apie sugrįžimą dabar ir praeityje. „Laikas įsikvėpti ir įkvėpti kitus“, – sako renginio organizatoriai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje startavo „Mototurizmo sprintas“: dalyvių laukė lietus ir 27 užduotys

Tam pritaria ir ralyje dalyvaujantis V.Baumila. „Lietuva yra tas kraštas, kuriame verta būti. Ji yra labai graži ir savo gamta turtinga šalis. Verta čia gyventi, puoselėti gyvenimą ir kurti. Aš pats esu grįžęs iš svetur ir dabar gyvenimą juk kuriu čia ir esu labai laimingas. Tad jeigu važiavimas motociklu kalba apie socialines problemas, tai yra gera idėja ir šaunu prie tokios idėjos prisidėti“, – 15min pasakojo V.Baumila.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidas Baumila
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidas Baumila

Šeštadienį vykusiame „Mototurizmo sprinte“ Vaidas Baumila pasirodė su vasarį įsigytu motociklu „Triumph Scrambler“. Tai buvo išankstinė 30-ojo gimtadienio dovana sau.

„Jis kitoks, kitokiam važiavimui sukurtas, kiek silpnesnis savo galia, įsibegėjimu. Tačiau rankų padėtis, sedėsena yra kitokia. Tad ir važiavimas kitoks“, – nauju pirkiniu džiaugėsi atlikėjas.

Senąjį, 2010-aisiais pagamintą, be defektų „Triumph Thruxton“ motociklą Vaidas svetainėje autoplius.lt nusprendė už 7000 eurų.

„Juo važinėjau trejus metus. Ir klipe nusifilmavau, ir iki Austrijos nuvažiavau. Laikas kažkam kitam mėgautis šiuo puikiu motociklu“, – 15min sakė Vaidas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaidas Baumila parduoda savo pirmąjį motociklą: „Jau nusipirkau naują“

TAIP PAT SKAITYKITE: „Mototurizmo sprintas“: azartiškos rungtys ugniagesių gelbėtojų mokykloje Valčiūnuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius