Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mykolas Majauskas su žmona Ieva suka skirtingais keliais: politikas išsikraustė iš šeimos namų

Seimo nariui Mykolui Majauskui (36) ir jo žmonai Ievai nepavyko kartu išgyventi krizės, ištikusios šeimą po to, kai M.Majauskui viešai buvo mesti kaltinimai seksualiai priekabiavus prie merginų. 15min žiniomis, sutuoktiniai po 20 metų draugystės nusprendė sukti skirtingais keliais.
Ieva Majauskienė, Mykolas Majauskas
Ieva Majauskienė, Mykolas Majauskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Mykolas ir Ieva kartu praleido 20 metų, pusę iš jų – kaip oficiali šeima, susituokę. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys visuomet viešai džiaugėsi savo didele šeima ir santuoka, tai vadino viena iš savo svarbiausių vertybių.

Tačiau 15min žiniomis, politikui santykių išsaugoti nepavyko.

Kovo mėnesį kilus skandalui, kai Mykolas Majauskas buvo anonimiškai apkaltintas seksualiniu priekabiavimu, politikas prisipažino, kad šeimoje išgyvena nelengvą laikotarpį.

„Šie kaltinimai – labai didelis iššūkis mūsų šeimai. Darysiu viską, kad jį įveiktume ir toliau pasitikėtume vienas kitu. Laikas parodys, ar tai įmanoma ir kiek tai įmanoma, bet šiandien tai didelis išbandymas“, – laidai „Nuo... Iki...“ tuomet kalbėjo Seimo narys M.Majauskas.

Kad ir kaip stengėsi, Majauskų šeimai krizės įveikti nepavyko. Pasak 15min šaltinių, politikas kartu su žmona po vienu stogu nebegyvena.

Tačiau vaikų Mykolas nepamiršta – su jais leidžia laiką, dažnai susitikinėja. Rugpjūčio viduryje su savo atžalomis jis kartu pramogavo pajūryje vykusiame „Karklės“ muzikos festivalyje.

15min susisiekus su Ieva Domarkaite, ši į komentarus nesileido, o skyrybų faktą neigė. M.Majauskas situacijos taip pat nekomentavo.

Pora santuokos įžadus yra registravusi tik bažnyčioje, civilinė santuoka nesudaryta, todėl teismuose Majauskai, 15min žiniomis, santykių nesiaiškins.

Luko Balandžio / 15min nuotr./15min studijoje — seksualiniu priekabiavimu kaltinamas Mykolas Majauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./15min studijoje — seksualiniu priekabiavimu kaltinamas Mykolas Majauskas

Pokalbiai su jaunimu dažnai baigdavosi baruose

Kovo mėnesį Mykolas Majauskas atsidūrė didžiulio skandalo centre. Iki tol apie seksualinį priekabiavimą prabilusias moteris palaikęs politikas pats buvo apkaltintas nederamu elgesiu.

„Info TV“ laidai „Info diena“ mergina anonimiškai pasakojo su tuometiniu premjero Andriaus Kubiliaus patarėju finansų klausimais susipažinusi, kai buvo dar moksleivė, bet jau buvo sulaukusi pilnametystės.

M.Majauskas, anot merginos, buvo savotiškas politika besidominčių jaunuolių mentorius, kalbėdavo jiems apie politiką, o pokalbiai dažnai baigdavosi baruose.

Pasak merginos, būsimasis Seimo narys su jaunuoliais gausiai vartodavo alkoholį ir ypatingą dėmesį skirdavo jam patikusioms merginoms.

Mergina pasakojo, kad kartą M.Majauskas ją iš kavinės parsivedė į namus Vokiečių gatvėje, esą jam reikia kažką iš namų pasiimti.

„Jis tyliai grįžo iš kito kambario. Apsikabino per liemenį ir pradėjo bučiuoti kaklą, pradėjo atseginėti mano suknelę, pradėjo sakyti, kad manęs nori, kad trokšta, koks gražus kūnas. Mane sukaustė didžiulė baimė ir išgąstis, beprotiškai drebėjau, nieko negalėjau padaryti. Jis turbūt suprato, kad aš baisiai drebu ir jam niekas nepavyks. Jis jau buvo nusirengęs ir bandė temptis į lovą, bet aš buvau suakmenėjusi. Ir nesugebėjau nieko normaliai ištarti. Ir jis tada, lyg ir supratęs, kad neišeis nieko čia padaryti, sako: gerai, gal tu man per tyra“, – teigė mergina.

Pasak jos, politikas jai siūlė pernakvoti, tik prašė vonios kambaryje susirinkti plaukus, nes jo žmonai tai esą nepatinka. Mergina tikina bute nelikusi ir naktį praleidusi pas draugę. Mergina tvirtina, kad galėjo būti ne vienintelė, prie kurios priekabiavo dabartinis Seimo narys. Ji tikina žinanti dar bent kelias merginas, kurios patyrė nederamą politiko elgesį.

M.Majauskas anonimės paskelbtą informaciją kategoriškai neigė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Mykolas Majauskas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Mykolas Majauskas

„Neigiu. Sunku komentuoti dalykus, kurių nebuvo“, – teigė M.Majauskas.

M.Majauskas bandė gintis teismuose istoriją apie jo tariamą priekabiavimą paviešinusią merginą kaltindamas šmeižtu. Tačiau bandymas žlugo, nes „Info TV“ atsisakė atskleisti anonimės tapatybę. Tuomet prokuratūra tyrimą sustabdė.

Dėl skandalo M.Majauskas laikinai buvo sustabdęs narystę TS-LKD, tačiau dabar ją atnaujino ir norėjo kandidatuoti kitąmet vyksiančiuose Vilniaus miesto mero rinkimuose.

Tačiau antradienį TS-LKD prezidiumas nutarė išbraukti M.Majauską iš galimų kandidatų sąrašo dėl reputacinės rizikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius