-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos Bunkės kiemą nusiaubė audra: apgadino automobilį, nukentėjo ir itin prižiūrėtas gėlynas

Atėjusi vasara į Lietuvą atnešė ir jai ne visai būdingus orus. Tai savo kailiu jau spėjo patirti atlikėja Natalija Bunkė, kuri užfiksavo, kaip popietę netikėtai užklupusi liūtis ir kruša suniokojo jos kiemą. Vaizdo įrašais moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose, o 15min ji sutiko pakomentuoti, kas gi dėjosi jos išpuoselėtame ir itin branginamame kieme tuo metu, kai net pačiai norėjosi slėptis kuo toliau nuo langų.
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru ir jų nusiaubtas kiemas
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru ir jų nusiaubtas kiemas / Asmeninio albumo nuotr.

Niekada neslepianti, kad į savo namus ir jų estetiką bei jaukumą yra daug investavusi, N.Bunkė antradienio popietę susidūrė su tuo, ko patirti tikrai niekam nelinkėtų. Jos brangų ir itin išpuoselėtą kiemą netikėtai nusiaubė liūtis ir kruša.

„Kadangi mano kiemas yra šlaituotas, o žolė iki galo dar nėra sudygusi, pati veja nėra susiformavusi, tai viršutinius sluoksnius lietus nuplovė ir nustūmė“, – pasakojo atlikėja.

VIDEO: Kruša Natalijos Bunkės kieme

Ji čia pat pridūrė turinti du sklypus šalia, tačiau vienas iš jų yra aukščiau. Taigi, liūtis nutekėjo iš vieno į kitą, taip drauge nusinešdama ir visas suvežtas žemes.

„Pas mus pastatyti laiptai, šlaitai, atridenti didžiuliai akmenys, smėlis, žvyras, viskas padaryta taip, kad gražiai atrodytų. O dabar visus alpinariumus nuplovė...“ – liūdesio neslėpė Natalija.

VIDEO: Audra Natalijos Bunkės kieme

Moteriai į paširdžius žiebė ir itin numylėto gėlyno žaizdos, likusios po dviejų centimetrų gabalais kritusios krušos. „Kai prasidėjo antroji audra, įsinešėme gėles į pačią terasą. Gėlės buvo dumble, sulaužytos...“ – kalbėjo pašnekovė.

Ir įnešti vazonus tikrai nebuvo paprasta, patikina Natalija. 60 kilogramų sveriančios puošmenos buvo perneštos mylimojo Edgaro, visgi, net ir tokiam vyrukui, kaip jis, tai padaryti buvo nelengva. Tačiau išgelbėti gėles Natalijai buvo tikrai labai svarbu.

VIDEO: Natalijos Bunkės kiemas po audros

„Aišku, sulaužė visas gėles, kurios buvo lauke. Taip, tie pinigai ne kosminiai, bet kai kiekvieną dieną puoselėji visa tai, viską darai savo rankomis, tai buvo labai liūdna žiūrėti ir suprasti, kad tai viskas. Nieko negali padaryti, esi bejėgis“, – sakė N.Bunkė.

Nuo audros nukentėjo ir Natalijos sužadėtinis Edgaras – jo automobiliui kliuvo krušos ant kapoto, transporto priemonė buvo įlenkta. „Maniškė lyg ir sveika, o Edgaro visas kapotas sulankstytas“, – automobilius palygino dainininkė.

Na, bet nuleisti rankų dėl gamtos išdaigų moteris tikrai neketina. Dėl automobilio draudimo ji dar žada pasiskambinti, o kiemo sutvarkymu teks užsiimti jai pačiai ir Edgarui.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

„Reikės kažkaip visiems bendrai tvarkytis“, – ryžtingai tarė pašnekovė. Drauge Natalija nepraleido progos pabrėžti, jog visa tai – klimato kaitos pokštai, kurių, tikėtina, dar turėsime. Vis dėlto tokio, kaip šis, jai dar nebuvo tekę regėti savo akimis.

„Man teko tik internete matyti, kad gali būti tokio dydžio ledai. Buvo baisu net dėl langų, galvojau, kad terasos langus išdaužys. Tuo metu stovėjau per vidurį terasos, kad jeigu ji dužtų, ji dužtų ne į mane“, – sakė atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Goda Alijeva Kaune atšventė 34-ąjį gimtadienį: atvyko garsios draugės, bet jų vyrai – nekviesti

TAIP PAT SKAITYKITE: Po krūtų operacijos N.Bunkė nuo sekėjų neslepia netobulos išvaizdos: „Mane myli už tai, kad esu tikra“

Natalijos Bunkės namų ir terasos nuotraukas prieš audrą galite pamatyti galerijose:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius