-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul grasinimą nužudyti Simą Jasaitį vadina absurdiška skyrybų taktika: „Viskas dėl namo“

Krepšininkui Simui Jasaičiui kreipusis į prokurorus ir policininkus dėl grasinimų, kurių, kaip pats sako, sulaukė iš žmonos gerbėjo, pakomentuoti situaciją nusprendė ir pati Oksana Pikul-Jasaitienė. Moteris tokius kaltinimus vadina absurdu.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Vinco Alesiaus nuotr.

Ankstyvą penktadienio rytą Simas Jasaitis lankėsi Vilniaus 1-ajame policijos komisariate dėl sulaukto grasinimo iš vieno Oksanos Pikul gerbėjo.

„Tai nebuvo nuolatiniai grasinimai, žinutės. Tai buvo pokalbis. Man paskambino“, – 15min anksčiau penktadienį sakė S.Jasaitis.

Visgi krepšininkas pabrėžė, kad viename portale pasirodžiusi versija, jog jis sulaukė grasinimų nužudyti, yra netiesa. „Oi ne, ne, tikrai ne, todėl ir nemėgstu komentuoti, nes savaip interpretuoja ir paskui prirašo nesąmonių, kenkia tyrimui“, – sakė jis.

Apie Simo kreipimąsi į teisėsaugą sužinojusi Oksana, žiniasklaidai situacijos iš pradžių nekomentavo, tačiau vėliau savo nuomonę išreiškė feisbuke. Pasak jos, šie kaltinimai – apgalvota Simo ir jo advokato taktika.

„Absurdas! „Nužudyti Jasaitį“???? Simo Jasaičio ir jo advokato Alberto Bandžiaus taktika dėl skyrybų pasiekė aukščiausią tašką. Ir viskas dėl namo!!!!!

Vaiko poreikiai ir emocijos neįdomūs tėčiui! Po to, kai atsisakėm su vaikučiu išeiti iš jo namų su visais daiktais, tėtis ėmėsi taktikos.

Klausimas: o grafičių kūrėjus irgi trauksi baudžiamojon atsakomybėn? Gerbėjai, būkit geri, saugokitės Jasaičio, nes rašinės visų pareiškimus įtraukdamas ir savo šeimą. Duokite krepšinio žvaigždei būti žvaigžde ir gyventi name“, – tokį komentarą feisbuke parašė Oksana Pikul-Jasaitienė.

O.Pikul po šiuo įrašu pasidalijo nuotrauka, kurioje – Užupyje esantis užrašas apie jųdviejų šeimą.

Asmeninio albumo nuotr. /Oksanos Pikul-Jasaitienės įrašą socialiniame tinkle lydėjo ši nuotrauka
Asmeninio albumo nuotr. /Oksanos Pikul-Jasaitienės įrašą socialiniame tinkle lydėjo ši nuotrauka

15min primena, kad sausio 21 d. Oksana Pikul-Jasaitienė kreipėsi į pagalbos tarnybas dėl smurto artimoje aplinkoje. Į Jasaičių namus išskubėjo policijos patruliai ir netrukus praeityje garsus Lietuvos rinktinės krepšininkas, šiuo metu Panevėžio „Lietkabelio“ klubui atstovaujantis Simas Jasaitis buvo išvežtas į komisariatą. Jam buvo nustatytas 0,94 promilės girtumas.

Nors tikėtasi, kad Jasaičių konflikto aplinkybės bus išnarpliotos per keletą savaičių, ikiteisminis tyrimas užsitęsė bemaž du mėnesius – kovą ši byla subliuško. Tyrėjai konstatavo, kad fizinis kontaktas tarp sportininko ir jo žmonos buvo, tačiau ne toks, už kokį Simą Jasaitį galima būtų teisti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul pirmąkart prabilo apie šeimos dramą: „Aš patiriu psichologinį ir fizinį smurtą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius