Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje eglę žiebęs Kalėdų Senelis prašė nepamiršti uždegti ir širdžių

Panevėžyje šeštadienio vakarą suspindo baltoji eglė. Kalėdinės nuotaikos ir dekoracijos miestiečius sutraukė ne tik į Laisvės aikštę, bet ir prie kompiuterio ekranų, mat šventę buvo galima stebėti virtualiai.

Lapkričio 28 d. Laisvės aikštėje šviesiomis spalvomis sužibo kalėdinė Panevėžio eglė. Šventines nuotaikas skatino ir Kalėdų Senelis, kuris skatino įsijungti ir savo vidines lemputes, kaip pats paaiškino – širdis.

Nors dėl COVID-19 pandemijos šalyje eglutės įžiebimo ceremonija vyko virtualiai, į aikštę susirinko gana nemažai žmonių, panorusių kalėdinę eglę pamatyti iš arti.

Kaip pranešė Panevėžio miesto savivaldybė, visi miestiečiai buvo prašomi būti sąmoningais ir nesibūriuoti prie eglutės dėl savo pačių ir kitų saugumo.

Panevėžio eglutė – galerijoje:

Panevėžio eglė miestą puoš iki pat sausio vidurio – tad ja pasidžiaugti bus galima dar ilgai.

Panevėžio eglės įžiebimas:

„Šiemet žiemos šventes minėsime kitaip nei buvome įpratę iki šiol – jaukiai, namuose, artimųjų rate. Pandemija koreguoja visus planus, todėl minias žmonių sutraukiančio šventinio eglės įžiebimo nebus, tačiau visi gyventojai kviečiami jį stebėti tiesioginės transliacijos internetu metu.

Kad praturtintų miestiečių laisvalaikį, miesto kultūros įstaigos paruošė įvairių virtualių pramogų, kurias rasite www.kaledospanevezyje.lt“, – sakė Panevėžio miesto savivaldybės administracijos Kultūros ir meno skyriaus vedėja Asta Čeponienė.

Kurią Panevėžio eglutę vertinate geriausiai? Nuomonę išreikškite apklausoje!

TAIP PAT SKAITYKITE: Sostinės Katedros aikštėje įžiebta siurrealistinė Kalėdų eglė: pretenduoja tapti gražiausia Europoje?

TAIP PAT SKAITYKITE: Visaginas įžiebė išmanią Kalėdų eglutę: lemputės mirksės pagal pasirinktą dainą

TAIP PAT SKAITYKITE: Raudondvaryje – jau Kalėdos: įžiebta eglė, įspūdingas dekoracijas papildė ir povas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius