-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

15min studijoje – Mantas Stonkus: apie repą filme „Aš Žvaigždė“, užkulisius ir žvaigždžių ligą

Penktadienį 11 val. 15min studijoje lankėsi komedijos „Aš Žvaigždė“ pagrindinis aktorius Mantas Stonkus, įkūnijęs aikštingą popmuzikos dievaitį.

Įžūlus, kiek perdėtai pasitikintis savimi, nesiskaitantis su aplinkiniais, tačiau neabejotinai charizmatiškas. Taip žiniasklaidoje pristatytas filmo herojus Mantas, savo tūkstantinei miniai gerbėjų geriau pažįstamas kaip Manti-Z.

Kartu su Monika (aktorė Monika Pundziūtė-Monique – red.) grupei „Capital M“ priklausantis duetas puikiai žino, ką reiškia neapsakomas populiarumas. Jų vardus skanduoja tūkstantinės minios, liaupsių negaili net ir muzikos kritikai. Visgi vieną dieną Mantas pradeda solinę karjerą, tačiau kelias į žvaigždes pasirodo ne toks jau lengvas.

Tad ką reiškia sirgti žvaigždžių liga? Ar Mantas Stonkus liko patenkintas savo dainavimo įgūdžiais? Ir kokių netikėtumų įvyko filmo užkulisiuose – apie visą tai kalbėjomes konferencijoje.

Žiūrėkite įrašą:

VIDEO: M.Stonkus: apie filmavimąsi nuogam, žvaigždžių ligą ir gido profesiją

Roberto Kuliūno režisuotame filme, be žinomo Lietuvos komiko, svarbiausius personažus įkūnijo aktoriai Rimantė Valiukaitė ir Marius Čižauskas.

Filme taip pat išvysite daugybę žinomų žmonių: krepšininką Darių Songailą, prodiuserį Saulių Urbonavičių-Samą, radijo laidų vedėjus Orijų ir Simoną iš ZIP FM, choreografą Gytį Ivanauską, atlikėjus Justiną Jarutį, Justę Arlauskaitę-Jazzu, Lilą ir Inomine, Ericą Jennings, Rositą Čivilytę. Čia taip pat pasirodys laidų vedėjai Beata Nicholson, Edvardas Žičkus ir Andrius Tapinas, sporto komentatorius Robertas Petrauskas, muzikos žurnalistas Ramūnas Zilnys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius