-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sunkų etapą praėjusi Ieva Zasimauskaitė ryžosi išpažinčiai: „Šie metai buvo patys skaudžiausi“

Vos prieš dieną gimtadienį atšventusi dainininkė Ieva Zasimauskaitė (27) jį sutiko su atvira išpažintimi – tekstu. Socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalinusi savo mintimis, Ieva nepabijojo prisipažinti ir padarius daugybę klaidų, įskaudinus ne vieną žmogų, nors pati to tikrai nenorėjo.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Jau ne vienerius metus muzikos padangę drebinanti Ieva Zasimauskaitė gerbėjus nustebino kiek kitokiu žingsniu – atvira išpažintimi. Tekstas apie praėjusius metus nugulė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, kurioje moteris nepabijojo parašyti savo atviriausių minčių, klaidų, praradimų.

„Šie metai buvo patys permainingiausi, skaudžiausi ir vieni gražiausių. Labai daug praradau, bet tiek ir atradau. Supratau, kad niekas nevyksta pagal mūsų planą, o viskas vienaip ar kitaip yra daug plačiau ir aš visiškai nežinau, kas manęs laukia toliau. Man jau rytoj 27, o atrodo, kad pragyvenau ir pergyvenau visą gyvenimą. Noriu padėkoti kiekvienam, kurie mane teisė ir teisia, nes tai padeda priimti prieglobstį prie Viešpaties, ačiū kiekvienam, kuris mane priima, myli ir nepalieka, nes tai man irgi įrodo, kad Viešpats yra ir jis nepalieka“, – tekstą padėka pradėjo Ieva.

Atlikėja rašo, kad šiais metais labiau, nei bet kada, pradėjo vertinti savo šeimą, kuri nesvarbu, kas, bet visada bus šalia ir priims ją visiškai prapuolusią, visiškoje tamsoje, nežinomybėje. Ji taip pat prideda, kad pradėjo vertinti žmones, kuriems nelengva, kai jų nepriima.

Asmeninio albumo nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ieva Zasimauskaitė

„Pradėjau suprasti, kad turiu išmokti priimti kiekvieną ir taip pateisinti filosofiją, kuria einu. Padariau milijoną klaidų, įskaudinau daug sau artimų žmonių, nors niekada nenorėjau, bet neturėjau jėgų elgtis kitaip ir suprantu kiekvieną, kuris deda visas pastangas, bet vis tiek krenta. Žinot... visada yra galimybė atsistoti ir eiti toliau. Vis tiek gausim savo pamokas, savo skausmus, turėsim išmokti dalykus, kurių neišmokom ir nuo kurių pabėgom... tik gal jau kiek sustiprėję“, – socialiniame tinkle rašo I.Zasimauskaitė.

Atlikėja tikina labai daug kartų savo gyvenime praradusi tikėjimą ir viltį. Ji galvojo, kad šis gyvenimas yra beviltiškas, tačiau po truputį suprato, kur šio gyvenimo grožis ir apie ką viskas sukasi.

„Nepasiduok, jei tau šiuo metu taip atrodo. Žmonės silpni, daro klaidų, kartais tokių, kurių nebeįmanoma atitaisyti, bet visada yra kelias pirmyn ir visada bus žmonių, kurie išties ranką ir padės. Po truputį pradedu naują etapą, versdama naują puslapį, be galo keista... nesu jautus daug jausmų, nesu sutikus tokių atvirų žmonių.

Ar man skauda? Aišku, praeities neištrinsi..., bet aš pagaliau prisijaukinu šį jausmą ir tą jausmą, kai tave priima ir tave myli už tave. Tai yra tokia laisvė ir toks gėris... Ačiū visiems ir kiekvienam už viską ir atleiskit man už viską, man dar toli iki žmogaus, bet aš stengiuosi“, – nuoširdžiais žodžiais tekstą užbaigė Ieva.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė

15min primena, kad šių metų vasarį atlikėja pripažino, kad po 9 bendro gyvenimo metų oficialiai skiriasi su vyru, krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi.

Tai atlikėja patvirtino žurnalui „Ji“, kur atskleidė, kad skyrybų dramos visgi išspręsti nepavyko. Po daugybės bendrų metų kartu Ieva ir Marius nusprendė oficialiai išsiskirti.

„Marius – nuostabus žmogus, gal vieną dieną apsikabinsime kaip draugai. Po devynerių bendro gyvenimo metų tai nebuvo lengva abiem. Niekam nelinkiu skyrybų, nes santuoka, šeima man – didelės vertybės. Šiam žingsniui ryžausi tik išbandžiusi visas įmanomas galimybes likti kartu. Mėginome ne vieną sykį, bet mūsų atveju tiesiog nepavyko“, – žurnalui „Ji“ kalbėjo dainininkė I.Zasimauskaitė.

15min susisiekus su atlikėja, ji patvirtino faktą, tačiau plačiau komentuoti atsisakė. Jos sutuoktinis Marius Kiltinavičius, išgirdęs pokalbio temą, griežtai atsisakė kalbėti ir padėjo ragelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius