Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikytas Egidijus Dragūnas: išdrįso prie „Mercedes“ vairo sėsti be teisių

Ketvirtadienio popietę Vilniuje vėl sulaikytas atlikėjas Egidijus Dragūnas (42). Praėjusių metų pradžioje po ilgos pertraukos teises atgavęs ir po pusmečio jas praradęs atlikėjas, panašu, iš savo klaidų nepasimokė – vis tiek išvyko pasivažinėti.
Egidijus Dragūnas sulaikytas be teisių: vairavo savo prabangų „Mercedes“
Egidijus Dragūnas sulaikytas be teisių: vairavo savo prabangų „Mercedes“ / 15min nuotr.

Vilniaus apskrities policijos atstovai 15min patvirtino, kad atlikėjas buvo sulaikytas 16.30 val., Antakalnyje. Skelbiama, kad vairuojantį Egidijų Dragūną pastebėjo Kelių policijos pareigūnai. Žinodami, kad Selas sėdo prie vairo be teisių, pradėjo jį vytis.

Pranešama, kad pareigūnus pastebėjęs E.Dragūnas paliko savo prabangų „Mercedes“ ir pradėjo bėgti. Vis dėlto netrukus persigalvojo ir sugrįžo, o pareigūnus bandė įtikinti, kad automobilį vairavo jo draugas. Vis dėlto pareigūnų tokios kalbos neįtikino – jie akivaizdžiai matė transporto priemonės vairuotoją.

Administracinių nusižengimų kodeksas numato, kad transporto priemonių vairavimas, kai vairuojančiam asmeniui atimta teisė vairuoti transporto priemones, užtraukia baudą nuo 450 iki 700 eurų.

Tiesa, vairuodamas šį automobilį Egidijus Dragūnas į policijos pareigūnų rankas patenka ne pirmąsyk. 2015-ųjų metų lapkritį Selo visureigį sustabdė mobilios kuopos pareigūnai. Tąkart atlikėjui nustatytas 1,65 promilės – vidutinis – girtumas.

Iš E.Dragūno buvo paimtas vairuotojo pažymėjimas ir surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Pareigūnams paklausus, „kur baliavojo?“, Selas atsakė „savo namuose“.

VIDEO: Egidijus Dragūnas Selas naktį sulaikytas girtas prie vairo

Primename, kad vairuotojo pažymėjimą 2018-ųjų metų pradžioje atgavęs Egidijus Dragūnas juo pasidžiaugė vos pusmetį. Rugpjūčio mėnesį Klaipėdoje prie „Lamborghini“ vairo sustabdytas Selas įpūtė 0,76 promilės. Tąkart jis metams neteko teisių ir gavo 300 eurų baudą.

Vis dėlto pats Egidijus vasaros pabaigoje tikino, kad alkoholio jis tądien nebuvo vartojęs. Pasak jo, matyt, alkotesteris promiles parodė dėl vaistų.

„Žinokit sergu, vakar (šeštadienį – red.) buvau Santarų klinikose, tai yra užfiksuota. Tikrai negėriau, galbūt čia dėl vaistų... Naudojau tokius purškiamus vaistus į gerklę“, – 15min tąkart sakė Selas.

15min susisiekti su Egidijumi nepavyko – jis telefonu neatsiliepė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teisę vairuoti atgavęs Egidijus Dragūnas: „Pasiėmęs gerą automobilį nuvažiuosiu iki Italijos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius