Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alos Pugačiovos anūkas Nikita į šuns dienas išdėjo žurnalą, apmokėjusį jo pompastiškas vestuves

Beveik prieš mėnesį Maskvoje iškeltos pompastiškos Nikitos Presniakovo ir Alionos Krasnovos vestuvės vis dar plačiai aptarinėjamos. Šįkart peno apkalboms suteikė pats Alos Pugačiovos anūkas, į šuns dienas išdėjęs bulvarinį žurnalą, kuris ir apmokėjo puotos sąskaitą mainais už ekskliuzyvinį reportažą.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su jaunavedžiais Nikita Presniakovu ir Aliona Krasnova
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su jaunavedžiais Nikita Presniakovu ir Aliona Krasnova / „StarHit“ viršelis

TAIP PAT SKAITYKITE: Įspūdinga Alos Pugačiovos anūko ir jo nuotakos vestuvių puota: žiūrėkite jaunųjų šokį ore

Nikitą Presniakovą papiktino „StarHit“ žurnale, ant kurio viršelio – jo vestuvių nuotrauka, išspausdinta tikrovės neva neatitinkanti informacija apie šventės sąmatą. Žurnalo antraštėje skelbiama, kad vestuvės atsiėjo 25 mln. rublių (360 tūkst. eurų), tačiau Nikita tvirtina, jog tai – gerokai išpūsta suma.

Savo videobloge vaikinas papasakojo, kaip iš tiesų atrodė jo vestuvės (bei jo bernvakaris), o iš pat pradžių patraukia per dantį žurnalą, neva jis – didysis šventės „kaltininkas“. Nikita pareiškia, kad nekenčia neteisybės ir stengiasi su ja kovoti, o tada paniekinamai numetą žurnalą šalin.

Rusijos žiniasklaidoje skelbiama, kad Nikitą Presniakovą papiktino tai, kad jiedu su Aliona buvo pavaizduoti kaip kvailiai ir žurnalas iš jų vestuvių tenorėjo užsidirbti, dėl to ir gerokai viską pagražino.

Pranešama, kad pats Nikita Presniakovas sutiko su „StarHit“ pasiūlymu apmokėti vestuvių sąskaitą mainais už išskirtinį reportažą, nors tokią šventę be jokio vargo būtų galėjusi apmokėti ir jaunikio motina, garsi dainininkė Kristina Orbakaitė.

Toks Nikitos elgesys užkliuvo ne vienam gerbėjui: jie piktinosi, kad šis nemokamai atšventė tokias pompastiškas vestuves, o paskui dar turėjo įžūlumo akiplėšiškai skųstis. Ne vienas internautas atkreipė dėmesį, kad jeigu Nikita nenorėjo, jog iš jo vestuvių būtų pelnomasi, visų pirma nereikėjo jų parduoti žurnalui.

Štai šis vaizdo įrašas, kuriame Nikita piktinasi jo vestuves nušvietusiu žurnalu:

VIDEO: Мальчишник | ВСЯ ПРАВДА О СВАДЬБЕ | Московские покатушки

15min primena, kad Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas su modeliu ir studente Aliona Krasnova po trejų metų draugystės susituokė liepos 27-ąją. Jų vestuves Rusijos žiniasklaida jau spėjo praminti metų vestuvėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Alos Pugačiovos anūko nuotaka per vestuves pakeitė mažiausiai 4 sukneles

Nors iš pradžių pora neketino vykti medaus mėnesio dėl itin įtempto Nikitos Presniakovo darbų grafiko, rugpjūčio viduryje jis vis dėlto rado kelias laisvas dienas ir su naująja žmona išvyko trumpai pailsėti Kipro saloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius