Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alos Pugačiovos anūkas Nikita su žmona Aliona po vestuvių medų kopinėja Kipre

Liepos pabaigoje Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas (26) ir jo mylimoji, „Instagram“ žvaigždė Aliona Krasnova (20) Rusijoje iškėlė metų vestuves. Po ceremonijos praėjus kelioms savaitėms naujoji šeima išvyko kopinėti medaus.
Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova / Instagram nuotr.

Nikita ir Aliono medaus mėnesio kryptimi pasirinko Kipro salą. Penkių žvaigždučių viešbutyje jiedu atostogauja jau keletą dienų.

Pora pasirinko ramų poilsį – socialiniuose tinkluose pasidalintose nuotraukose matyti, kad jie leidžią laiką prie baseino, jūros, taip pat lankėsi vietiniame vandens pramogų parke.

15min primena, kad dainininkų Kristinos Orbakaitės ir Vladimiro Presniakovo sūnus, lietuviško kraujo turintis muzikantas Nikita Presniakovas su turtingo verslininko dukra Aliona Krasnova po trejus metus trukusios draugystės vyru ir žmona tapo septynetais apipintą dieną – 2017-ųjų liepos 27-ąją.

Iš pradžių jiedu vieni du susituokė Maskvos santuokos rūmuose, o po kelių valandų įvyko ir pagrindinė ceremonija: Nikita ir Aliona santuokos įžadais ir amžinos meilės priesaikomis dar kartą apsikeitė po atviru dangumi, stebint gausiam būriui svečių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas vedė įstabaus grožio „Instagram“ žvaigždę

Vakarinėje dalyje laukė vienas svarbiausių vakaro akcentų – pirmasis jaunavedžių šokis. Jam Nikita su Aliona ruošėsi net du mėnesius ir kaip reikiant nustebino visko mačiusius svečius: atliko įspūdingą akrobatinį šokio numerį ore.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įspūdinga Alos Pugačiovos anūko ir jo nuotakos vestuvių puota: žiūrėkite jaunųjų šokį ore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius