Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją sukėlusio Michailo Jefremovo advokatas prabilo apie aktoriaus būklę ir prarastus kilogramus

Michailo Jefremovo advokatas Elmanas Pašajevas Rusijos naujienų agentūrai TASS papasakojo apie nusipelniusio šalies artisto, kuris būdamas neblaivus sukėlė žmogų pražudžiusį eismo įvykį, sveikatos būklę. Pasak jo, aktorius jaučiasi blogai, neteko kelių kilogramų.
Michailas Jefremovas (2019 m.)
Michailas Jefremovas (2019 m.) / Vida Press nuotr.

„Jefremovas jaučiasi labai blogai, per savaitę numetė 6 kg“, – teigė E.Pašajevas.

Kad aktoriaus sveikata prasta, patvirtino ir jo asistentė Eva Moisejeva. Interviu „Telegram“ kanalui „Mash“ ji sakė, kad Michailas Jefremovas beveik nieko nevalgo, jis visiškai atsisakė ir alkoholio.

Jam kelis kartus į namus buvo kviesta greitoji medicinos pagalba, vyras skundžiasi širdies skausmais.

Michailo Jefremovo advokatas pridūrė, kad su kaltę dėl savo veiksmų jaučiančiu ir vietos dėl padarytos žalos nerandančiu aktoriumi jam teko net ginčytis, mat jis „kategoriškai norėjo“, kad kaip prevencinė priemonė jis būtų pasodintas į kalėjimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paviešinti M.Jefremovo sukeltos avarijos ir apklausos įrašai, žmona užsiminė apie aktoriui nelengvus metus

Kino žvaigždės M.Jefremovo dugnas: mirtimi pasibaigusią avariją sukėlė apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio

E.Pašajevas taip pat pažymėjo, kad avarijoje žuvusiojo brolis, gavus šeimos advokato leidimą, yra pasirengęs priimti moralinę kompensaciją iš Michailo Jefremovo, nors anksčiau nei atsiprašymo, nei siūlomos kompensacijos žuvusiojo artimieji teigė nepriimsiantys, rašo Gazeta.ru.

Michailas Jefremovas
Michailas Jefremovas

15min primena, kad Michailas Jefremovas birželio 8 d. vakarą sukėlė avariją Maskvos centre. Aktoriaus vairuojamas automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su kitu automobiliu. Eismo įvykio metu stiprią galvos traumą ir lūžius patyrė pastarojo automobilio vairuotojas, kuris skubiai buvo nugabentas į ligoninę. Birželio 9 d. paaiškėjo, kad auka mirė.

Michailui Jefremovui skirtas namų areštas. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad eismo įvykį aktorius sukėlė būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, jo kraujyje rasta ir narkotikų pėdsakų.

Vida Press nuotr./Michailo Jefremovo sukelta avarija
Vida Press nuotr./Michailo Jefremovo sukelta avarija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius