-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Channingas Tatumas susitikinėja su Jessie J: naujoji draugė stebėtinai panaši į buvusią žmoną

Po skyrybų su Jenna Dewan (37 m.) seksualusis aktorius Channingas Tatumas (38 m.) vienas ilgai nebuvo: pranešama, kad jis susitikinėja su britų popžvaigžde Jessie J (30 m.). O ši, kaip atkreipė dėmesį aktoriaus gerbėjai, labai panaši į jo buvusią žmoną...
Channingas Tatumas su buvusia žmona Jenna Dewan ir Jessie J
Channingas Tatumas su buvusia žmona Jenna Dewan ir Jessie J / „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša portalas „Us Weekly“, Channingas Tatumas šiuo metu lydi Jessie J jos koncertiniame ture, ir ne šiaip sau – pora jau kuris laikas susitikinėja.

Holivudo žvaigždė vien per praėjusią savaitę buvo pastebėta dviejuose Jessie J koncertuose Solt Leik Sityje ir Sietle, o savaitgalį jiedu taip pat leido laisvą laiką drauge žaisdami mini golfą (apie tai tviteryje parašė vienas golfo klubo darbuotojas).

Kol kas nėra aišku, kada ir Channingas Tatumas ir Jessie J susipažino ar pradėjo bendrauti artimiau, tačiau „Us Weekly“ šaltinių teigimu, jie „susitikinėja jau kelis mėnesius“.

Beje, Jessie J 2015-aisiais yra įteikusi Channingui Tatumui MTV kino apdovanojimą. Tuo metu jis dar buvo laimingai vedęs Jenną Dewan ir apie jokius romanus nebuvo nė kalbos, juo labiau, kad formaliu apdovanojimo įteikimu jų bendravimas tuo metu ir užsibaigė.

Na o pasklidus žiniai apie galimą naują porą pramogų pasaulyje, gerbėjai netruko pastebėti, kad Jessie J yra labai panaši į Channingo Tatumo buvusią žmoną.

15min primena, kad Channingas Tatumas ir Jenna Dewan šių metų balandį pranešė apie savo skyrybas. Santuokoje jiedu pragyveno devynerius metus ir susilaukė dukters Everly, jai šiuo metu penkeri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius