Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle tėvas viešai piktinasi nuo jo atsiribojusia dukra: „Be manęs ji būtų niekas“

Sasekso hercogienės Meghan tėvas Thomas Markle'as niekaip negali susitaikyti su tuo, kad už britų princo ištekėjusi dukra nuo jo atsiribojo. Nors tai nulėmė neapgalvoti į kairę bei dešinę dalijami tėvo interviu, tačiau jis vis nepasimoko: ir toliau kalba su žurnalistais apie dukrą bei karališkąją šeimą. Ir kaskart su vis didesniu kartėliu.
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as / „Scanpix“ ir „Vida Press“ nuotr.

Šįkart kalbėdamas su „Mail on Sunday“ 74-erių Thomas Markle'as sakė, kad jam liūdna, jog dukra visiškai nutraukė santykius su juo, ir kritikavo ne tik karališkąją šeimą, bet ir pačią Meghan.

„Mane tikrai įskaudino tai, kad ji visiškai išbraukė mane iš savo gyvenimo. Anksčiau turėjau jos asmeninio asistento rūmuose numerį, bet po to, kai pasakiau kelis kritiškus žodelius apie tai, kaip karališkoji šeima pakeitė Meghan, buvau visiškai atribotas“, – skundėsi hercogienės tėvas.

„Meghan akivaizdžiai nuliūdino tai, kad aš pasakiau, jog ji ir Harry greičiausiai greitai susilauks kūdikio. Bet pati Meghan tą sakė pastaruosius šešerius ar septynerius metus, vis kalbėjo, kaip labai nori šeimos. Harry tą irgi sakė. Ir tame nebuvo jokios problemos. Bet vos tai pasakiau aš, tapau persona non grata (nepageidaujamas asmuo, – red. past.)“, – stebėjosi Thomas Markle'as.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry

„Pasakysiu jums štai ką: aš pasiekiau ribą su Meghan ir karališkąja šeima. Jie nori, kad aš tylėčiau, pasitraukčiau šalin. Bet manęs nenutildys. Atsisakau tylėti. Kas mane erzina, tai kad Meghan galvoja, jog ji yra viršesnė. Be manęs ji būtų niekas. Aš padariau ją tokia hercogiene, kokia ji yra šiandien. Viskas, kokia Meghan yra, yra dėka manęs“, – neslėpdamas kartėlio sakė hercogienės tėvas.

15min primena, kad dar anksčiau Thomas Markle'as kalbėjo manantis, jog jo dukra yra nelaiminga, tapusi karališkosios šeimos nare, ir tai jis esą mato iš jos dirbtinos šypsenos.

Vis tik labiausiai visus nustebino išaiškėjusi jo melagystė: pasirodo, jis išsigalvojo savo širdies operaciją vien tam, kad turėtų svarią priežastį nedalyvauti karališkosiose vestuvėse (mat jam buvo gėda dėl surežisuotų paparacų nuotraukų), ir kad žmonės imtų jo gailėtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius