Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Oskarų“ dūzgėse dėmesį iš aktorių pavogė modeliai ir dainininkės: atviros suknios kaitino fantaziją

Pirmadienio naktį Los Andžele buvo išdalyti prestižiniai „Oskarų“ apdovanojimai, o po iškilmingos ceremonijos Holivudo žvaigždės patraukė švęsti bei deramai uždaryti 2017 metų kino sezoną.
„Oskarų“ dūzgių viešnios (iš kairės): Bleona Qereti, Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whiteley, Alesandra Ambrosio ir Paris Jackson
„Oskarų“ dūzgių viešnios (iš kairės): Bleona Qereti, Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whiteley, Alesandra Ambrosio ir Paris Jackson / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Daugiau apie „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją bei nugalėtojus skaitykite ČIA

Jubiliejinėje, 90-ojoje „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo kino pasaulio grietinėlė, vienaip ar kitaip susijusi su geriausiais 2017 metų filmais.

Bet „Dolby“ teatras, kuriame vyko ceremonija, ne guminis, tad į pagrindinį renginį patenka tik labai ribotas skaičius žmonių.

Nepaisant to, į „Oskarų“ sūkurį įsisuka kur kas daugiau garsenybių nei matome ant apdovanojimų raudonojo kilimo – didžiausią kino pasaulio šventę metuose švęsti nori ir geram kinui neabejingi dainininkai, modeliai, televizijos aktoriai ar kitos didžiulės kino žvaigždės, kurios 2017 metais neprisidėjo prie nominuotų filmų, o dirbo prie kitų projektų.

Didžiausią „Oskarų“ vakarėlį tradiciškai surengė žurnalas „Vanity Fair“ – jis kvietė šiemet į apdovanojimus nepatekusias garsenybes stebėti ceremoniją tiesiogiai, o po renginio į vakaro linksmybes įsiliejo ir patys nominantai bei „Oskarų“ laureatai.

Aktorės, žinoma, nepraleido progos persirengti ir fotografams pademonstruoti kitokius įvaizdžius. Tačiau net ir pakeitus vakarines sukneles į patogesnes, bet ne ką mažiau puikias kokteilines, didžiausias dėmesys „Oskarų“ dūzgėse vis tik teko ne aktorėms, o... manekenėms.

Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley, Stella Maxwell bei kitos mados pasaulio gražuolės nepraleido progos pasišildyti „Oskarų“ spinduliuose ir mėgavosi fotografų dėmesiu rodydamos tobulas figūras, kurias išryškino nepriekaištingi jų suknelių siluetai bei subtiliai apnuogintas kūnas.

Beje, „Vanity Fair“ vakarėlyje garsenybių laukė ir speciali fotozona, kurioje fotografas Markas Seligeris padarė ne vieną žurnalo viršelio vertą portretą. Keletą jų pamatyti galite štai čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius