Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Oskarų“ stiliaus policija: užuolaidos ant kūno, pamesti sijonai, blizgučių ir nuogybių perteklius

Tik ką praūžę „Oskarų“ apdovanojimai tradiciškai tapo švente ne vien kino, bet ir mados mylėtojams – šio renginio raudonasis kilimas neabejotinai yra pats įdomiausias metuose. Tačiau besigrožint žadą atimančiomis Holivudo žvaigždžių suknelėmis ir šimtus tūkstančių kainuojančiais juvelyrikos šedevrais, akis badė stipriai pro šalį prašovusios renginio viešnios.
„Oskarų“ viešnios (iš kairės): St. Vincent, Whoopi Goldberg, Blanca Blanco, Emma Stone ir Viola Davis
„Oskarų“ viešnios (iš kairės): St. Vincent, Whoopi Goldberg, Blanca Blanco, Emma Stone ir Viola Davis / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Daugiau apie „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją bei nugalėtojus skaitykite ČIA

„Oskarų“ raudonojo kilimo apžvalgose skirtinguose šaltiniuose kartojasi daugmaž tos pačios pavardės – dideliam į tokius sąrašus pakliuvusių moterų nusivylimui. Mat būti paminėtai vieną kartą dar nieko tokio, tačiau jei tavo vardas kartojasi visur – tai jau tendencija labai aiški. O kurią moterį tai džiugintų?

Taigi į ne patį smagiausią sąrašą šiemet pakliuvo ką tik iš Pjongčango olimpiados su bronzos medaliu grįžusi kalnų slidininkė Lindsey Vonn (33 m.). Jos gotikinio stiliaus juoda „Christian Siriano“ suknelė visko turėjo tiesiog per daug: nėriniai, blizgantys žvyneliai, karoliukai, tinklelis, tiulis, permatomas audinys ir dar keistai apnuogintos kojos. Na ir lyg to dar būtų mažą, šį ir taip visko pilną drabužį dar „papuošė“ masyvus „Bulgari“ vėrinys.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lindsey Vonn
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lindsey Vonn

TAIP PAT SKAITYKITE: Vis dar tinka: aktorė Rita Moreno į „Oskarus“ atėjo su ta pačia suknele kaip prieš 56 metus

Viena iš blogiausiai apsirengusių gvardijos „lyderių“ laikoma ir Holivudo žvaigždė Salma Hayek (51 m.), „Oskaruose“ vilkėjusi alyvinę „Gucci“ suknelę. Ši taip pat atrodė visko perpildyta: blizgūs žvyneliai, klostės ir militaristinius antpečius primenantys papuošimai iš kristalų tiesiog rėžė akį. Tiesa, „Gucci“ mados namai pastaruoju metu išgyvena tikrą renesansą ir netrūksta madisčių, kurioms tokie Alessandro Michele kūriniai itin prie širdies.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Salma Hayek
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Salma Hayek

Kita aktorė Blanca Blanco (37 m.) – tradicinė blogiausiai apsirengusiųjų sąrašo dalyvė, tad ir „Oskarai“ netapo išimtis. Nuogą kūną rodyti bei figūros privalumus pabrėžti mėgstanti aktorė (tiesa, apie jos darbus žinoma mažiau nei apie nevykusius drabužius) ir šįkart rinkosi atvirą suknelę – ir su labai gilia iškirpte, ir labai giliu skeltuku.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Blanca Blanco
AFP/„Scanpix“ nuotr./Blanca Blanco

Dainininkė Andra Day (33 m.) visuomet pasižymi išskirtiniu stiliumi, kuris tikrai ne visiems suprantamas ir priimtinas, tad ir šįkart daug kas gūžčiojo pečiais žiūrėdami į užuolaidą primenančią jos suknelę su pūstomis rankovėmis. Beje, keistai atrodė ne tik pats drabužis, bet ir tai, kaip dainininkė jį rodė ant raudonojo kilimo – vietoj paprasto pozavimo prie sienelės ji sugalvojo... prisėsti ant žemės lyg per fotosesiją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andra Day
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andra Day

Kino šventėje ne pačioje geriausioje šviesoje sužibėjo kita dainininkė St. Vincent (35 m.). Jos avangardinė juoda mini suknelė atrodė taip, tarsi apačia būtų tiesiog nuplyšusi. Nesuprastas liko ir liemenį juosiantis kaspinas bei tik vieną ranką dengianti ypač pūsta rankovė. Ir dar galvos papuošalas bei tik vienoje ausyje segėtas masyvus auskaras.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./St. Vincent
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./St. Vincent

Nekokią suknelę pasirinko ir aktorė Whoopi Goldberg (62 m.), kuri galėtų palaikyti draugiją Andrai Day užuolaidų salone. Arba vintažinių baldų parduotuvėje.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Whoopi Goldberg
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Whoopi Goldberg

Pernai „Oskarą“ laimėjusi Emma Stone (29 m.) paprastai linksniuojama tarp geriausiai apsirengusiųjų, tačiau šįkart atsidūrė kitoje barikadų pusėje. Ne, jos „Louis Vuitton“ juodų kelnių ir bordinio švarko, perjuosto rožiniu kaspinu, ansamblis nebuvo blogas (siūtas specialiai jai!), tačiau kaip tokiai progai – tikrai per silpnas pasirinkimas. Kaip atkreipė dėmesį mados apžvalgininkai, šitaip aktorė labai puikiai atrodytų eidama vakarieniauti, tačiau – ne į svarbiausią kino vakarą metuose, kurio aprangos kodas – black tie.

„Scanpix“/AP nuotr./Emma Stone
„Scanpix“/AP nuotr./Emma Stone

Nors pernai geriausios antraplanės aktorės „Oskarą“ laimėjusios Violos Davis (52 m.) „Michael Kors“ suknelės spalva ir buvo fantastiška, tačiau pats suknelės modelis tiesiog netiko jos figūrai – deja, bet išryškino visus netobulumus. Taip pat prašauta pro šalį ir su šukuosena...

„Scanpix“/AP nuotr./Viola Davis
„Scanpix“/AP nuotr./Viola Davis

Serialo „Imperija“ („Empire“) žvaigždė Taraji P. Henson (47 m.) su specialiai jai kurta „Vera Wang“ suknele parodė gerokai per daug odos. Ir tai buvo tikrai ne tas atvejis, kai gundanti suknelė žadina norą pamatyti daugiau.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Taraji P. Henson
AFP/„Scanpix“ nuotr./Taraji P. Henson

Į prasčiausiai „Oskaruose“ atrodžiusių viešnių sąrašus taip pat pakliuvo kitos aktorės Paz Vega, Kelly Ripa, Rita Hayek ir Amatus Sami-Karim, dainininkės Taura Stinson ir Natalia Lafourcade bei reportažus iš raudonojo kilimo rengusios TV laidų vedėjos – Nancy O'Dell ir Sara Haines.

15min galerijoje – į prasčiausiai apsirengusiųjų sąrašus patekusios „Oskarų“ viešnios:

TAIP PAT SKAITYKITE: Geriausio filmo „Oskaras“ atiteko fantastinei „Vandens formai“: tai – tik antras atvejis per 90 metų

TAIP PAT SKAITYKITE: Kino grietinėlė sugužėjo į „Oskarus“: išsipusčiusios žvaigždės žengė raudonuoju kilimu

VIDEO: Kino elitas žengia jubiliejiniu „Oskarų“ raudonuoju kilimu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius