-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prieš Amber Heard smurtauti galėjo visai ne Johnny Deppas, o Elonas Muskas, teigia liudytojai

Elonas Muskas (49 m.), o ne Johnny Deppas (57 m.) galėjo smurtauti prieš Amber Heard (34 m.) ir ant jos kūno palikti sumušimų žymes per jųdviejų slaptą tariamą romaną, kurį ji užmezgė byrant Holivudo žvaigždžių santuokai, pasak „Daily Mail“, atskleidė buvusio aktorių penthauzo pastato darbuotojų liudijimai teisme.
Elonas Muskas, Johnny Deppas, Amber Heard
Elonas Muskas, Johnny Deppas, Amber Heard / Vida Press nuotr.

Du pastate, kurio 13-ame aukšte esančiame penthauze kadaise gyveno Johnny Deppas ir Amber Heard, darbuotojai teisme pateikė sensacingus liudijimus. Alejandro Romero ir Trinity Esparza liudijimų vaizdo įrašuose teigė ant Amber Heard veido nematę jokių sumušimų žymių po konflikto gegužės 21 d., kurio metu Johnny Deppas, kaip teigiama, metė į ją mobilų telefoną.

Trinity Esparza, kuriai priklauso konsjeržo paslaugas teikianti įmonė išskirtiniame „Eastern Columbia“ pastate, sakė, kad savaitę po minėto Holivudo aktorių konflikto ji kone kasdien matė Amber Heard be makiažo, tačiau ant jos kūno ir veido nepastebėjo jokių sumušimų ar įbrėžimų žymių.

Tačiau gegužės 27 d. po aktorės dešine akimi ji pastebėjo „raudoną įbrėžimą ir raudonas žymes“.

Trinity Esparza taip pat sakė, kad birželio 4 d., praėjus dviems savaitėms po to, kai Johnny Deppas, jo advokatų komandos teigimu, „buvo išvykęs iš šalies“, ji Amber Heard matė su šiais sužalojimais: mėlyne ant kairiojo skruosto ir dviem pirštų formos mėlynėmis abiejose kaklo pusėse.

Tada konsjeržo paslaugų įmonės atstovės buvo pasiteirauta, su kuo Amber Heard tuo metu bendravo.

„Elonu Musku“, – atsakė Trinity Esparza. Uždavus dar vieną klausimą, ar su aktore per tą laikotarpį ji matė daugiau žmonių, moteris pateikė neigiamą atsakymą.

„Johnny Deppas iš šalies išvyko po garsiausio Heard melo apie smurtą, kuriame ji teigė, kad jis į jos dešinę akį metė telefoną. Tačiau po dviejų savaičių pastato konsjeržų vadovė patvirtino mačiusi Heard su mėlyne po akimi, pirštų formos mėlynėmis ant gerklės ir subintuota ranka. Tas dvi savaites Deppo penthauze lankėsi Elonas Muskas“, – pridūrė Johnny Deppo advokatas Adamas Waldmanas.

Alejandro Romero, pastato apsaugos darbuotojas, sakė, kad Elonas Muskas Amber Heard lankė kelis kartus per savaitę vėlai vakare, Johnny Deppui nesant namuose. Apie tai jis užsiminė kolegoms, kurie pradėjo spekuliuoti, ar tik šie du žinomi asmenys neužmezgė slapto romano, apie teismo procesą rašo „Daily Mail“.

Jis taip pat teigė, kad technologijų milijardierius Elonas Muskas dažniausiai atvykdavo apie 23 val. vakaro ir išvykdavo prieš pasibaigiant jo pamainai – apie 1 val. nakties.

Pasiteiravus apsaugos darbuotojo, ar tuo metu namuose būdavo Johnny Deppas, vyras atsakė „Ne“.

„Instagram“ nuotr./Amber Heard ir Elonas Muskas
„Instagram“ nuotr./Amber Heard ir Elonas Muskas

15min primena, kad šiuo metu Johnny Deppas bylinėjasi su „The Sun“ leidėjais“ News Group Newspapers“ (NGN) ir straipsnio, kuriame jis pavadintas žmonmušiu, autoriumi atsakinguoju redaktoriumi Danu Woottonu.

Kaip jau įsitikinote, nagrinėjant bylą aiškėja ir detalės apie Holivudo poros santykius, kurios nėra pačios gražiausios.

VIDEO: Aiškėja skandalingos detalės: paviešintas įrašas, kai apsvaigęs Johnny Deppas lėktuve užpuolė A.Heard

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudo žvaigždė Johnny Deppas teisme neigia smurtavęs prieš buvusią žmoną

Amber Heard prisipažino smurtavusi prieš buvusį sutuoktinį Johnny Deppą: mėtė į jį puodus ir vazas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius