Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečio vaiko susilaukę Kim Kardashian ir Kanye Westas paskelbė dukters vardą – Chicago

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (37 m.) ir reperis Kanye Westas (40 m.) pranešė, kokį vardą išrinko trečiam savo vaikui. Pakaitinės motinos pagimdytai dukrai pora suteikė Chicago vardą.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Instagram“ nuotr.

Kim Kardashian dukters vardą pranešė savo asmeninėje programėlėje „Kim Kardashian West app“.

Įraše K.Kardashian taip pat paminėjo, kad dukra gimė 3.34 kilogramų svorio ir nurodė tikslų gimimo laiką – sausio 15-osios naktį 00:47 val.

Tėvai dar nepakomentavo mergaitės vardo pasirinkimo priežasties, tačiau mažylės Chicago West tėvas Kanye užaugo Čikagoje, todėl greičiausiai pora ir nusprendė pasirinkti šį simbolinę reikšmę šeimai turintį vardą.

Kadras iš programėlės/Kim Kardashian dukros vardas
Kadras iš programėlės/Kim Kardashian dukros vardas

Viena garsiausių pramogų pasaulio šeimų pagausėjo sausio 15-ąją – pakaitinė motina Los Andželo „Cedars Sinai“ medicinos centre pagimdė jiems dukrą.

Tai – jau trečia poros atžala. Jiedu jau turi ketverių dukrą North ir dvejų sūnų Saintą, tik juos išnešiojo ir pagimdė pati Kim Kardashian – šįkart to padaryti negalėjo dėl sveikatos problemų.

„North ir Saintas labai džiaugiasi savo naująja sesute, labai ja domisi ir viskuo nori padėti, – „E! News“ sakė vienas šaltinis iš šeimos aplinkos. – Kim jaučiasi palaiminta ir negali patikėti, kad turi tris vaikus.“

Kaip praneša portalas TMZ, Kim Kardashian ir Kanye Westas savo surogatės gimdymo metu buvo gimdykloje kartu su ja, o Kim buvo pirmas žmogus, su kuriuo naujagimė turėjo vadinamąjį oda prie odos kontaktą, padėta mamai ant krūtinės.

Mažylės gimimo ligoninėje taip pat laukė ir Kanye Westas, Kim Kardashian seserys bei jos mama Kris Jenner, tačiau pačiame gimdyme jie nedalyvavo.

Kodėl pasirinkta pakaitinė motinystė

Kad Kim Kardashian ir Kanye Westas planuoja gausinti savo šeimą netradiciniu būdu, pradėta kalbėti dar vasarą – tada pasirodė pranešimų, kad pora už 113 tūkst. dolerių pasisamdė pakaitinę motiną, kuri išnešiotų jų kūdikį. Kad tikrai turės trečią vaiką, pati Kim Kardashian patvirtino tik rugsėjį.

Tokių priemonių griebtis teko ne šiaip sau – pati Kim Kardashian dar vieno kūdikio išnešioti ir pagimdyti nebegalėjo dėl prieš tai buvusių dviejų sunkių nėštumų. Medikai garsią moterį įspėjo, kad jeigu ryžtųsi dar vienam nėštumui ir gimdymui, rizikuotų ne tik kūdikio, bet ir savo pačios gyvybe.

Dėl to apie gausesnę šeimą svajojusiai porai teko ieškoti alternatyvų – surogatinė motinystė pasirodė geriausia išeitis.

Griežtos surogatinės motinystės sąlygos

Moters, kuri išnešiojo ir pagimdė Kim Kardashian ir Kanye Westo kūdikį, tapatybė kruopščiai slepiama ir saugoma konfidencialumo sutartimi.

Žinoma tik tiek, kad jai – arti 30 metų, ji yra afroamerikietė iš San Dieno, turinti aukštąjį išsilavinimą. Ji jau anksčiau yra buvusi surogate kitai porai(-oms), pati yra ištekėjusi ir turi du sūnus. Ši moteris taip pat yra filmavusis surogatinę motinystę nušviečiančiame reklaminiame filmuke kartu su savo pačios šeima.

Kaip skelbta anksčiau, kitos moters išnešiotas vaikas Kanye Westui ir Kim Kardashian kainavo 113 850 JAV dolerių (102 053 €).

Pranešama, kad pradinė įmoka surogatinę motiną suradusiai agentūrai siekia 68 850 JAV dolerių (61 716 €), o pačiai moteriai per 10 mėnesių buvo sumokėta dar 45 000 JAV dolerių (40 337 €), po 4 500 dolerių (4 034 €) per mėnesį.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Saintu ir North
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Saintu ir North

Sutartyje taip pat buvo nurodyta, kad jeigu užsimegztų daugiau nei vienas vaisius, surogatinė motina gautų dar 5 000 JAV dolerių (4 482 €) už papildomą kūdikį (t.y. papildomi 5 000 už dvynukus, 10 000 už trynukus ir t.t.). Jeigu nėštumo ar gimdymo metu surogatė dėl kokių nors komplikacijų prarastų savo reprodukcinius organus, jai turėtų būti sumokėta dar 4 000 JAV dolerių (3 586 €).

Pasirašiusi sutartį su garsia pora, Kim ir Kanye surogatė įsipareigojo viso nėštumo metu griežtai nerūkyti, nevartoti alkoholio ir narkotikų, neturėti jokių lytinių santykių, neiti į pirtis ir nesimaudyti sūkurinėse voniose, nesidažyti plaukų, nevalgyti žalios žuvies, nesiartinti prie kačių išmatų.

Visos teisės į gimusį kūdikį iš karto atiteko Kim Kardashian ir Kanye Westui ir jie įsipareigojo prisiimti atsakomybę už jį nepaisant to, kūdikis gimtų sveikas ar su kokiomis nors sveikatos bėdomis.

Vida Press nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian su vaikais Saintu ir North
Vida Press nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian su vaikais Saintu ir North

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius