Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Muskas reikalauja darbuotojų grįžti į biurą: 40 valandų per savaitę arba būsite atleisti

Turtingiausias pasaulio žmogus Elonas Muskas pareikalavo savo darbuotojų kosminių technologijų bendrovėje „SpaceX“ ir jo elektromobilių gamykloje „Tesla“ dirbti biure. Elektroniniame laiške „SpaceX“ darbuotojams E.Muskas nurodė, kad jie privalo „biure praleisti ne mažiau kaip 40 valandų per savaitę“, pranešė „The New York Times“.
Elonas Muskas
Elonas Muskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tie, kurie to nedarys, bus atleisti, rašė jis laiške, kurį gavo laikraštis „The New York Times“.

„Kuo aukštesnes pareigas užimate, tuo labiau turi būti matomas jūsų buvimas“, – sakė E.Muskas.

„Štai kodėl tiek daug laiko praleidau gamykloje – kad dirbantieji prie linijos matytų mane dirbantį kartu su jais. Jei to nebūčiau padaręs, „SpaceX“ jau seniai būtų bankrutavusi“, – pridūrė jis.

Daugybė įmonių pastaruoju metu diskutuoja, kaip grąžinti darbuotojus į biurą, atslūgus koronaviruso pandemijai. Daug bendrovių vadovų ne kartą keitė planus, o nuotolinis darbas daug kur tapo įprastas.

Pasak ekspertų, E.Musko nurodymai „SpaceX“ ir „Tesla“ darbuotojams – vieni griežčiausių technologijų bendrovėse. Daugelis įmonių svarsto hibridinius modelius, pagal kuriuos darbuotojai dalį laiko gali dirbti iš namų.

E.Muskas jau seniai garsėja kaip reiklus vadovas – jis pagarsėjęs dėl darbo susitikimų rengimo vėlai naktį, siunčia elektroninius laiškus bet kuriuo paros metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius