„Rūkyklą atidarėme siekdami pasiūlyti savo pirkėjams platų šviežiai rūkytų mėsos ir žuvies gaminių pasirinkimą, Turėdami savo rūkyklą šiuos gaminius pirkėjams galėsime tiekti maksimaliai šviežius, tiesiai iš rūkyklos jie keliaus į parduotuvės lentynas. Be to patys formuosime šių gaminių asortimentą, pirkėjams pasiūlysime įvairesnės rūkytos žuvies, skirtingų skonių mėsos gaminių“, –sako MAXIMA LT, UAB MAXIMA XXX parduotuvių tinklo direktorė Lina Trinkūnienė.
Parduotuvės vidinėse patalpose įrengtoje rūkykloje bus rūkomos kelių rūšių dešrelės, viščiukų sparneliai, paršeliai, unguriai, eršketai, šamai, lašišos, karšiai, kalmarai, upėtakiai ir kiti gaminiai. Anot L. Trinkūnienės, asortimentą žadama keisti, atsižvelgiant į pirkėjų poreikius: papildyti jį retesnėmis žuvimis ar įmantresniais mėsos gaminiais.
Į kol kas vienintelę MAXIMA prekybos tinklui priklausančią rūkyklą investuota daugiau nei 63 tūkst. litų. Rūkyklai įrengtos specialios vidinės patalpos, sumontuota moderni įranga šaltam ir karštam gaminių rūkymui. Čia išrūkyti gaminiai tiekiami tik į vieną hyper MAXIMA XXX parduotuvę Vilniaus Akropolyje.