-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Štai kas lapkritį Lietuvoje mokėjo didžiausius atlyginimus: lyderiai – Vokietijos kapitalo įmonė

Vokietijos chemikalų gamybos įmonės BASF padalinio Lietuvoje, kuriame dirba 23 darbuotoja, atlyginimų mediana lapkritį buvo didžiausia šalyje – ji siekė 10 tūkst. eurų iki mokesčių, o vidutinis atlyginimas – 9,2 tūkst. eurų, rodo „Sodros“ duomenys.
BASF
BASF / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Verslas Alga

Iš Lietuvos besitraukiančios sporto statistikos profesionalioms sporto lygoms, lažybų tarpininkams bei žiniasklaidai paslaugų bendrovės „Genius Sports“, kurioje lapkritį dirbo 30 darbuotojų, atlyginimų mediana buvo 9,4 tūkst., o vidutinis atlyginimas – 9,7 tūkst. eurų, buvusių „Uber“ darbuotojų įkurtos JAV kapitalo informacinių technologijų (IT) įmonės „Chronosphere“ (23 darbuotojai) – atitinkamai 9,3 tūkst. ir 9,1 tūkst. eurų.

Maisto pramonės ir farmacijos įrangos tiekėjos „GEA Baltics“, kurioje dirba 39 darbuotojai, mediana siekė 8,7 tūkst. eurų, vidutinis atlyginimas – 11 tūkst. eurų, anksčiau apie pasitraukimą iš Lietuvos pranešusios IT bendrovės „Uber Lithuania Software and Development“ 50 darbuotojų – atitinkamai 7,7 tūkst. ir 8,1 tūkst. eurų.

JAV informacinių technologijų gigantės „Google“ padalinio Lietuvoje 20 darbuotojų atlyginimų mediana lapkritį buvo 7,7 tūkst. eurų, o vidutinis atlygis – 8,4 tūkst. eurų, matavimo prietaisų ir šviesolaidžių gamybos ir prekybos bendrovės „Lifodas“ (97 darbuotojai) – atitinkamai 7 tūkst. ir 8,2 tūkst. eurų.

Kompiuterių programavimo ir konsultacijų įmonės „Railsbank Technology“ (62 darbuotojai) mediana buvo 6,9 tūkst. eurų, vidutinis atlyginimas – 6,7 tūkst. eurų, Danijos startuolio „Podimo“, kuriančio pasaulinę podkastų ir garso knygų platformą, padalinio Vilniuje (36 darbuotojai) – atitinkamai 6,6 tūkst. ir 6,4 tūkst. eurų, o Prancūzijos kapitalo vaistų prekybos įmonės „Servier Pharma“, kurioje dirba 45 darbuotojai, – 6,6 tūkst. ir 9,2 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius