Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Citadele“ suteikė galimybę Ukrainos karo pabėgėliams atsidaryti banko sąskaitą nuotoliniu būdu

Į Baltijos šalis dėl karo persikėlę ukrainiečiai „Citadele“ banko sąskaitą jau gali atsidaryti nuotoliniu būdu – į išmanųjį telefoną atsisiuntę banko mobiliąją programėlę. Nuo Rusijos karo Ukrainoje pradžios „Citadele“ bankas savo skyriuose trijose Baltijos šalyse sulaukė jau daugiau nei 4 800 karo pabėgėlių iš Ukrainos prašymų atidaryti sąskaitą, rašoma banko pranešime spaudai.
„Citadele“ bankas
„Citadele“ bankas / „Citadele“ nuotr.

Ji banke atidaroma nemokamai, taip pat nemokamai atliekami mokėjimai bet kuria valiuta į sąskaitas Ukrainos finansų įstaigose.

Galimybę tapti klientu ir atsidaryti banko sąskaitą nuotoliniu būdu „Citadele“ jau kurį laiką sudaro visų trijų Baltijos šalių gyventojams. Taip sąskaitą atsidaro vienas iš trijų naujų privačių klientų Lietuvoje ir Latvijoje, du iš trijų klientų Estijoje.

Nuotolinis sąskaitos atidarymas „Citadele“ banke yra automatizuotas, tapti klientu galima bet kuriuo paros metu ir iš bet kurios vietos, kur užtikrinamas patikimas interneto ryšys. Procesas užtrunka iki 7 minučių – tereikia atsisiųsti banko mobiliąją programėlę, įvesti asmens duomenis, įkelti asmens dokumento nuotrauką ir asmenukę. Patikrinus užklausą, banko kortelė išsiunčiama kliento nurodytu adresu paštu, ją galima aktyvinti toje pačioje mobilioje programėlėje.

Norėdami atsidaryti sąskaitą Ukrainos piliečiai iki šiol turėjo asmeniškai atvykti į „Citadele“ banko skyrių ir pateikti leidimą laikinai gyventi vienoje iš Baltijos šalių, priklausomai nuo to, kurioje šalyje kreiptasi. „Siekiame savo klientams suteikti visas jiems reikalingas finansines paslaugas jiems patogiausiais kanalais, todėl ypač daug dėmesio skiriame skaitmeninėms banko paslaugoms ir mobiliajai programėlei. Tai mums leidžia užtikrinti paslaugas klientams bet kuriuo metu ir bet kurioje jiems patogioje vietoje.

Atsižvelgdami į Ukrainos pabėgėlių poreikį greitai atsidaryti banko sąskaitą, ėmėmės atitinkamai vystyti ir mūsų programėlę. Taigi dabar ir Ukrainos piliečiai tapti „Citadele“ klientais ir atsidaryti banko sąskaitą gali nuotoliniu būdu – kur kas patogiau ir greičiau, nei fiziškai atvykus į banko skyrių“, – komentuoja „Citadele“ banko Lietuvos filialo vadovas Darius Burdaitis.

Atsidarydamas „Citadele“ banko sąskaitą Ukrainos pilietis programėlėje gali pasirinkti vieną iš banko X mokėjimo kortelių, kuria galės atsiskaityti bekontakčiu būdu ir pasinaudoti nemokamu grynųjų pinigų išėmimo limitu. Nemokamas grynųjų pinigų išėmimo limitas eurais (nemokant mokesčio „Citadele“ bankui) galioja visuose bankomatuose, visame pasaulyje.

Nuo šių metų pradžios „Citadele“ bankas Lietuvoje taip pat sudaro galimybę nuotoliniu būdu banko sąskaitą atsidaryti ir smulkiojo verslo įmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius