-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos energijos“ pirkinių krepšelis: poilsis kaimo sodybose, joga, detektyvų paslaugos, alus

Neseniai pertvarkytos tris didžiausias šalies elektrines valdančios valstybės kontroliuojamos bendrovės „Lietuvos energija“ vadovai ištikimai tęsia senas tradicijas.
„Lietuvos energija“
„Lietuvos energija“ / L+ nuotr.

Atrodo, jie tebėra įsitikinę, kad bendrovės lėšas gali naudoti net pačioms egzotiškiausioms reikmėms: savaitgalio pramogoms kurortuose, kaimo turizmo sodybose rengiamiems sambūriams, statinėms alaus, detektyvų paslaugoms. Toks valstybės įmonės „Lietuvos energija“ pirkinių krepšelis, pirmadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Aukščiausius postus užimantys įmonės darbuotojai nuo visuomenės slepia ir savo solidžias algas, prie kurių dar prisiduria įmonės lėšų nuomodami jai savo asmeninius automobilius.

Šie sandoriai oficialiai paaiškinami taip pat kaip ir, pavyzdžiui, jogos pratybos Druskininkuose: viskas – bendrovės gerovei ir „veiklos efektyvumui“.

Tarp „Lietuvos energijos“ filialo Kruonio hidroakumuliacinės elektrinės sudarytų sutarčių yra ir dokumentas, pagal kurį elektrinė įsigyja 304 butelius „Rinkuškių“ alaus, už kuriuos pardavėjui sumoka kone 600 litų. Šią sutartį pasirašė dabartinis Kruonio HAE vadovas Gintaris Mekas.

Tai pačiai Kruonio HAE yra prireikę ir privačios detektyvų agentūros paslaugų. Sekliai buvo samdyti net kelis kartus – jiems elektrinė mokėjo nuo pusės iki pusantro tūkstančio litų.

Dienraščio duomenimis, agentūros paslaugų prireikė elektrinės vadovų ramybei užtikrinti – mat detektyvai esą tikrino, ar įmonės patalpose nėra specialiųjų tarnybų sumontuotos slapto klausymosi įrangos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius