Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“: atšaukiantiems skrydžius į Milaną kompensacijos nepriklauso

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ iš Vilniaus į Milaną kol kas skraidina tris kartus per savaitę, tačiau nuo kovo 10-osios skrydžių padaugės iki penkių per savaitę. Nepaisant Šiaurės Italijoje nustatytų koronaviruso atvejų, bendrovė kol kas skrydžių neatšaukia ir kompensacijų nesiūlo.
Tarptautinis Palangos oro uostas
Wizz Air / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Jei šį šeštadienį ketinate skristi į Milaną, bilietą galite įsigyti vos už 29,9 euro, sekmadienio skrydis dar pigesnis – 22,49 euro. Užsienio reikalų ministerija jau paskelbė rekomendaciją susilaikyti nuo kelionių į Šiaurės Italiją, tačiau pati kompanija teigia kol kas neturinti planų keisti skrydžių dažnumą.

„Wizz Air“ atidžiai stebi koronaviruso plitimą ir jau ėmėsi Pasaulio sveikatos organizacijos rekomenduojamų atsargumo priemonių. Bendrovės įgulos nariai nuolat informuojami apie esamą situaciją, taip pat jie yra apmokyti, kaip atpažinti koronaviruso simptomus“, – teigiama kompanijos komentare 15min.

Be to, kaip teigiama, tam, kad būtų suvaldytos bet kokios galimos situacijos ateityje, „Wizz Air“ techninės priežiūros komandos ir antžeminis personalas vadovaujasi aiškiomis taisyklėmis ir procesais, kaip tai nurodo bendrovės orlaivių gamintojai ir sveikatos priežiūros institucijos.

Kompanija neįpareigota suteikti kompensacijas tiems, kurie nusprendė atšaukti keliones.

„Kadangi šiuo metu aviacijoje draudimas keliauti į Italiją nėra paskelbtas, bendrovė nesuteikia kompensacijų keleiviams, norintiems atšaukti savo skrydžius. „Wizz Air“ skrydžiai nėra sutrikdyti, tačiau jei bus numatomas trikdis, bendrovė keleivius informuos asmeniškai“, – teigia bendrovės atstovai.

Apie tai, kada galima susigrąžinti sumokėtus pinigus į kelionę, kurią norite atšaukti dėl koronaviruso, skaitykite čia: VVTAT: svarbi informacija kelionių dėl koronaviruso atsisakantiems žmonėms.

Iš Kauno į Milano Malpensos oro uostą skraidina ir „Ryanair“, tačiau bendrovė komentarų kol kas nepateikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius