-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Liu Italijoje susitiko su lietuvių bendruomene: „Jei nepateksiu į finalą, liksiu čia“

Šeštadienio vakarą Turine lietuvių bendruomenės atstovai gyvai išlydėjo Moniką Liu į „Eurovizijos“ dainų konkursą. Be to, specialiai jiems ji atliko kelias savo dainas, tarp kurių, be abejo, – ir „Sentimentai“. „Čia yra daug meilės ir daug šilumos“, – po susitikimo portalui 15min sakė Monika.
Monika Liu
Monika Liu / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Su lietuvių bendruomenės atstovais Monika Liu susitiko likus kelioms dienoms iki pasirodymo ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos „PalaOlimpico“ arenoje, istorinio Turino prekinio ženklo „FIAT Mirrafiori Motor Village“ patalpose.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

VIDEO: Italijoje jau nuskambėjo „Sentimentai“ – Monika Liu dainavo lietuvių bendruomenei

„Išlydėkime Lietuvos atstovę apsupę gausiu palaikymo būriu, mojuodami trispalvėmis ir linkėdami didžiausios sėkmės“, – į renginį pakvietė lietuvių bendruomenės atstovai.

Į jaukų susitikimą buvo kviečiami visi lietuvaičiai ir jų šeimos nariai bei artimiausi draugai. Netrukus scenoje pasirodė ir vakaro žvaigždė.

„Tuk tuk tuk, tutti Italija!“, – garsiai sušuko Monika. „Ką tik paprašiau, kad už mane balsuotų, nes jeigu nepateksiu į finalą – liksiu gyventi čia.“

Čia skambėjo ne tik pokalbiai, bet ir Monikos Liu atliekami „Sentimentai“.

Vakaro akimirkos – galerijoje:

Renginį uždarė 80-ųjų stiliaus grupės „Blaine“ gyvos muzikos koncertas.

Susitikimą organizavo Pjemonto lietuvių bendruomenė. Jame buvo gausu svečių, tarp kurių – Pjemonto regiono tarybos narys Andrea Tronzano, Turino vicemerė Michela Favaro, Lietuvos Respublikos garbės konsulas Turine, Bardonecchia viešbučių asociacijos prezidentas Fabrizio Valentini, Lietuvos Respublikos ambasados Italijoje pirmasis sekretorius Valdemaras Juozaitis ir restoranų ir konditerijos tinklo „Gerla 1927“ prezidentas Roberto Munnia.

Po susitikimo Monika sutiko pasidalyti įspūdžiais ir su portalu 15min.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Monika Liu koncertavo lietuvių bendruomenės atstovams Italijoje
Lukas Balandis / BNS nuotr./Monika Liu koncertavo lietuvių bendruomenės atstovams Italijoje

„Jaučiuosi sentimentaliai, nes atsimenu, kai gyvenau Amerikoje, tai ten su bendruomene vykdavo panašūs vakarai. Dabar kaip niekada reikia to palaikymo ir pasauliui reikia palaikymo. Čia yra daug meilės ir daug šilumos“, – 15min portalui sakė Lietuvos atstovė.

Monikos klausėme, ką gražaus jau spėjo pamatyti Turine per šią savaitę. Ji tikino, kad šiuo metu jos mintys yra tik apie pasirodymą.

„Pasirodymą, „Eurovizijos“ sceną. Žinokit, esu visiškai susikoncentravusi į pasirodymą, mintys tik apie tai. Nieko kito praktiškai nei mačiau, nei kažkas galvoje. Svarbiausia šiuo metu yra pavalgyti, padainuoti ir parepetuoti“, – kalbėjo Monika Liu.

Atlikėja tikino, kad pati sau yra didžiausia palaikytoja. Bet pridėjo, kad ją skatina ir visa delegacija, jos draugai, kurie dirba kartu.

„Mes visi bendromis jėgomis sukuriame tai“, – patikino Monika Liu.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Monika Liu koncertavo lietuvių bendruomenės atstovams Italijoje
Lukas Balandis / BNS nuotr./Monika Liu koncertavo lietuvių bendruomenės atstovams Italijoje

Mūsų šalies atstovė „Eurovizijoje“ pripažino, kad nelabai dažnai skambina Lietuvoje likusiems artimiesiems, bet, kai tik turi laiko – būtinai susisiekia.

„Mes čia esame labai užsiėmę, kiekviena diena yra labai intensyvi, tad man reikia pailsinti savo balsą“, – šypsojosi ji.

Monika atskleidė ir savo balso ilsinimo metodus. Tai yra tylėjimas, kvėpavimas garais ir miegas.

Pokalbį žiūrėkite čia:

VIDEO: Monikos Liu įspūžiai po susitikimo su lietuvių bendruomene Italijoje: „Čia yra daug meilės ir daug šilumos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius