Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Rimiškio dukra Lėja baigė 4-ą klasę ir pelnė apdovanojimą: „Jis buvo staigmena“

Dainininko Andriaus Rimiškio ir jo žmonos Vaidos vyresnėlė dukra Lėja baigė pradinę mokyklą. Tėveliai gali ja didžiuotis - mergaitė pademonstravo ypatingus gebėjus ir aukštus mokymosi rezultatus. Išleistuvėse Lėjai už šiuos nuopelnus buvo įteikta svarbi nominacija.
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukra Lėja
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukra Lėja / Asmeninio albumo nuotr.

Ketvirtadienį „Verdenės“ progimnazijoje paskutinis skambutis nuskambėjo mažiesiems ketvirtokams, kurie ryžtingu žingsniu po vasaros žengs į penktą klasę. Ne išimtis ir Andriaus bei Vaidos Rimiškių dukra Lėja, kuri išleistuvėse už puikius rezultatus gavo „Metų lyderės“ nominaciją.

„Kaip ir kiekvieniems tėvams, vaikų pasiekimai suteikia išties daug džiaugsmo. Ne paslaptis, kad mokytis Lėjai sekasi puikiai, tačiau toks apdovanojimas mums visiems buvo staigmena“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Rimiškis.

Asmeninio albumo nuotr.Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukra Lėja
Asmeninio albumo nuotr.Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukra Lėja

Dainininkas prasitarė, kad Lėja išties daug mokosi ir stengiasi dėl aukštų rezultatų, tačiau tėvai jos nei kiek nespaudžia, tai – jos pačios žingeidumas.

„Nei tėvelis, nei mamytė mokykloje tiek daug tikrai nesimokėme, – juokėsi Andrius. – Nors seneliai mokytojai, tai gal gabumus paveldėjo iš visų po truputį“.

Portalui Žmonės.lt Andrus Rimiškis pasakojo, kad išleistuvių metu emocijų netrūko tiek Lėjai, tiek tėvams. Nors būsima penktokė džiaugėsi pagyrimais ir nominacija, jai buvo liūdna palikti savo klasiokus, prie kurių per ketverius metus ji taip prisirišo.

Asmeninio albumo nuotr./Andriaus Rimiškio dukra Lėja
Asmeninio albumo nuotr./Andriaus Rimiškio dukra Lėja

„Buvo iš džiaugsmo, ir liūdesio ašarų“, – kalbėjo A.Rimiškis.

Tiesa, ašarų spindesio būta ne tik Lėjos akyse. Andrius prasitarė, kad stebint dukrą atsiimant nominaciją bei dainuojant atsisveikinimo dainą su klasiokais, jautrumo akimirka užklupo ir jį.

„Stebint Lėją ir man pačiam kaupėsi ašaros. Tokios akimirkos tėvams reiškia tikrai daug“, – portalui Žmonės.lt sakė Andrius, kuris dukros išleistuvių metu ir pats atliko dainą susirinkusiems.

Asmeninio albumo nuotr./Andriaus Rimiškio dukra Lėja
Asmeninio albumo nuotr./Andriaus Rimiškio dukra Lėja

Ketvirtadienį A.Rimiškis akimirkomis iš vyresnėlės dukros Lėjos išleistuvių pasidalijo ir socialiniuose tinkluose.

„Mūsų Lėja, šiandieną puikiai užbaigė „Verdenės“ progimnazijos ketvirtą klasę, bei buvo nominuota ir išrinkta – Metų Lyderis „Verdenės“ Perlai 2022! Labai Tavimi didžiuojamės! Esi to verta! Atkaklus darbas, tikslo siekimas ir pastangos, duoda savo rezultatą!“ – pasidalinęs akimirkomis feisbuke rašė A.Rimiškis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius