Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Projektą „Šok su žvaigžde“ paliko Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė

Iki projekto finalo liekant vis mažiau laiko poros rodo geriausius savo išmoktus šokius, tačiau sekasi ne visoms. Dešimtąją „Šok su žvaigžde“ laidą paliko Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė.
Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė
Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė / Edvardo Blaževič/LRT nuotr.

Dešimtojoje laidoje dėl išlikimo varžėsi sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj, choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker.

Praėjusį savaitgalį, susumavus dviejų laidų komisijos ir žiūrovų balus, projektą paliko LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Dešimtosios „Šok su žvaigžde“ laidos akimirkos – galerijoje:

Iki projekto finalo gruodžio 25-ąją liko tik dvi laidos, todėl „Šok su žvaigžde“ dalyviai neslepia įtampos. Kai pergalės skonis taip arti, jie iš visų jėgų stengiasi išlikti projekte. Auganti konkurencija ir artėjančio finalo įtampa duoda vaisių: projekto teisėjai džiaugiasi dalyvių progresu, vis tiksliau atliekamais šokių žingsneliais ir įspūdingomis šokių choreografijomis.

Šį šeštadienį dalyviai atliko po du pasirodymus: penkios poros pademonstruos ankstesnėse laidose jau matytą ir po vieną naują šokį. Vakaro eigoje televizijos žiūrovų laukia staigmena. Ant šokių parketo sugrįš antrojo sezono „Šok su žvaigžde“ nugalėtoja KaYra, kuri pristatys naujausią dainą „Pamiršai“. 2020 metų sezone Kayra „Šok su žvaigžde“ projektą laimėjo kartu su profesionaliu šokėju Justu Girdvainiu.

Penkių geriausių porų, kurios išliko net dešimt laidų pasirodymus stebi, vertina ir komentuoja sportinių šokių profesionalai. Dešimtajame šokių vakare dalyvius vertino triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas bei daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų čempionės Eglė Visockaitė ir Lina Chatkevičiūtė.

Vakaro pabaigoje viena pora paliko projektą – priešpaskutinėje laidoje dėl patekimo į finalą varžysis keturios projekto poros.

Dešimtos laidos komisijos narių balai:

1. Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis – 56

2. Jomantė Šležaitė ir Rafal Narkevič – 54

3. Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė – 54

4. Norbertas Liatkovskis-Norbė ir Viktorija Šeinker – 50

5. Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj – 49

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius