Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Bartuševičius, M.Katleris ir M.Stonkus grįžo į didžiąją sceną: tapo išbandymu žiūrovams

Šias Kalėdas garsiausi šalies stand – up comedy meistrai pasitiko ant scenos – sausakimšose Klaipėdos Švyturio bei Šiaulių arenose, trys Mantai įrodė, kodėl yra laikomi bene geriausiais komedijos profesionalais Lietuvoje.
Mantas Stonkus, Mantas Katleris ir Mantas Bartuševičius grįžo į didžiąją sceną
Mantas Stonkus, Mantas Katleris ir Mantas Bartuševičius grįžo į didžiąją sceną / Andriaus Pelakausko nuotr.

Penktą kartą vykstantis areninis stand – up comedy turas kol kas nepalieka abejingų. Iš koto verčianti, daugiau nei dviejų valandų programa, tapo tikru išbandymu žiūrovų pilvo presams.

Taip pat, daugelį žiūrovų nustebino ir įspūdinga renginio scenografija – kartu su Mantais turo metu po arenas keliauja ir dviaukštis 12 metrų aukščio namas arba, kaip ant scenos juokavo M.Bartuševičius, tai, kas Stonkui liko po skyrybų.

Andriaus Pelakausko nuotr./Mantas Stonkus, Mantas Katleris ir Mantas Bartuševičius grįžo į didžiąją sceną
Andriaus Pelakausko nuotr./Mantas Stonkus, Mantas Katleris ir Mantas Bartuševičius grįžo į didžiąją sceną

2016 m. apsimetę auksiniais berniukais (#MantaiVienodai), 2017 - aisiais nukėlę publiką į New York’ą (#MantaiGeriau), 2018 - aisiais grįžę į kiemą (#MantaiKieme), o per 2019 m. Kalėdas išlėkę į tikrą lietuvišką kurortą (#MantaiKurorte), Mantai dėl COVID pandemijos turėjo pristabdyti šio projekto veiklą, o šiemet pagaliau žengė ant scenos po trijų metų pertraukos.

„Lipti ant šios scenos – tai viena didžiausių privilegijų gyvenime“, – teigė Mantas Stonkus.

„Esame lietuviai, gyvename sąlyginai mažoje šalyje, tačiau į mūsų pasirodymus susirenka dešimtys tūkstančių žmonių – tiek, kiek nesurenka ir kitos pasaulinio lygio muzikinės žvaigždės iš užsienio.

Tai – didžiulis įvertinimas mums ir pagyrimas itin išprususiam mūsų šalies stand – up comedy žiūrovui. Dirbti tokį darbą be abejonės yra didelis džiaugsmas, o dar nuostabiau, kad tas darbas ir yra mūsų gyvenimas. Šventes sutikome su artimiausiais žmonėmis – metai po metų sugrįžtančiais mūsų žiūrovais“, – džiaugėsi jis.

Didžiausias visų laikų stand-up comedy turas Lietuvoje tik įsibėgėja. Gruodžio 30 d. Mantai ir juos apšildantis DJ Mamania pasirodys Panevėžio „Cido“ arenoje, Sausio 6 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje, o Sausio 7-8 dienomis stand-up meistrai surengs net keturis pasirodymus Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje.

VIDEO: #MantaiNamie aftermovie / Klaipėda

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius