Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivus Klaipėdoje įkliuvęs E.Dragūnas vėl nebegalės vairuoti: atimtos teisės ir skirta bauda

Vos daugiau nei pusmetį vairuotojo pažymėjimu pasimėgavęs Egidijus Dragūnas (42) vėl jį prarado. Sekmadienį Klaipėdoje prie „Lamborghini“ vairo sustabdytas ir 0,76 promilės įpūtęs Selas neteko teisių ir gavo baudą. Atlikėjas metams vėl gali pamiršti vairavimą.
Egidijus Dragūnas prie „Lamborghini“ vairo
Egidijus Dragūnas / 15min ir skaitytojo Valerijaus nuotr.

„Egidijus Dragūnas įpūtė 0,76 promilės (lengvas girtumo laipsnis), tai yra administracinis nusižengimas, už kurį jam buvo paskirta bauda ir atimtas vairuotojo pažymėjimas“, – 15min sakė Klaipėdos apskrities vyriausio policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė.

Kelių policijos tarnyba E.Dragūnui skyrė 300 eurų baudą ir dvylikai mėnesių atėmė vairuotojo pažymėjimą.

15min skaitytojo Valerijaus nuotr. /E.Dragūną sustabdė policija
15min skaitytojo Valerijaus nuotr. /E.Dragūną sustabdė policija

Sekmadienį, po sustabdymo Egidijus Dragūnas 15min tikino, kad alkoholio jis tądien nebuvo vartojęs. Pasak jo, matyt, alkotesteris promiles parodė dėl vaistų.

„Žinokit sergu, vakar (šeštadienį – red.) buvau Santarų klinikose, tai yra užfiksuota. Tikrai negėriau, galbūt čia dėl vaistų... Naudojau tokius purškiamus vaistus į gerklę“, – 15min tąkart sakė Selas.

Todėl iškart po pareigūnų sustabdymo atlikėjas nuvyko duoti kraujo. Pasak Andromedos Grauslienės, tą jis padarė savo noru.

Pareigūnai nesiuntė jo darytis kraujo tyrimo, jis pats nuvažiavo. Niekas nedraudžia tikrintis sveikatos. Mes esame įstaiga, kuri remiasi faktais. O faktas yra tai, ką parodė mūsų matuoklis.

„Pareigūnai nesiuntė jo darytis kraujo tyrimo, jis pats nuvažiavo. Niekas nedraudžia tikrintis savo sveikatos. Jis turi teisę laisvoje šalyje ir sakyti tai, ką nori. Čia tik klausimas, ar jūs tikėsite, ar ne. Kartais žmonės įdomių dalykų pareigūnams papasakoja. Mes esame valstybinė įstaiga, kuri remiasi konkrečiais faktais. O faktas yra tai, ką parodė mūsų matuoklis“, – kalbėjo Andromeda Grauslienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas
15min skaitytojo Valerijaus nuotr. /E.Dragūną sustabdė policija
15min skaitytojo Valerijaus nuotr. /E.Dragūną sustabdė policija

15min primena, kad sekmadienį 15.18 val. Klaipėdos policininkai gavo pranešimą, kad oranžinė „Lamborghini“ pavojingai manevruoja likus 2-3 kilometrams iki Klaipėdos.

Pareigūnai automobilį pasivijo uostamiesčio Šilutės plente, vos įvažiavus į miestą. Sustabdžius, davė pūsti prie vairo sėdėjusiam Egidijus Dragūnui. Alkotesteris parodė 0,76 promilės girtumą. Surašius protokolą, atlikėjas išsikvietė draugą, kuris nuvairavo automobilį.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Selas prie vairo sėda išgėręs. Teisę vairuoti iš E.Dragūno palyginti neseniai, 2015-ųjų gruodį buvo atėmęs Vilniaus miesto apylinkės teismas. Tų metų lapkritį policijai sustabdžius jo vairuotą visureigį „Mercedes“, dainininkas įpūtė 1,65 promilės.

Už tokį poelgį dvejiems metams ir dviem mėnesiams iš dainininko buvo atimtos teisės, taip pat paskirta 723 eurų bauda.

Teisę vėl mėgautis vairavimu E.Dragūnas atgavo tik 2018 m. pradžioje, bet skandalingasis atlikėjas, panašu, nėra linkęs itin saugoti šios privilegijos, nekalbant apie visuomenės saugumą.

„Pasiėmęs gerą automobilį nuvažiuosiu iki Italijos“ – taip praėjusį vasarį 15min teigė E.Dragūnas, visuomet jautęs aistrą transporto priemonėms, o tąsyk šventęs galimybę vėl jas vairuoti.

Selas tuomet tikino jaučiantis didžiulę atsakomybę už padarytą klaidą. „Noriu visiems pasakyti – kad ir kas benutiktų, niekada nedarykite tokių sprendimų, kokius padariau aš, nes jie labai skausmingi. Niekad niekam nelinkiu to daryti, nes gerai, kad man taip baigėsi. O yra masė žmonių, kurie ne namuose teisių laukia, o sėdi už grotų“, – atgailavo E.Dragūnas, vos po pusmečio vėl skausmingai paslydęs kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius