-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 03 /12:08

Skyrybų byla M.Šedžiuvienei atvėrė akis: pažino A.Šedžių „ne iš gražiosios pusės“

Antradienio rytą teisme ir vėl susitiko besiskiriantys Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius. Finišo tiesioji jau nebetoli – sutuoktiniams beliko išspręsti tik vieną, bet patį svarbiausią klausimą.
Monika ir Andrius Šedžiai
Monika ir Andrius Šedžiai / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Antradienio rytą Monikos Šedžiuvienės advokatas Žydrūnas Ambrizas patvirtino, kad iki oficialių skyrybų liko visai nedaug. Kaip jis teigė 15min, finansiniai klausimai su vis dar oficialiu sutuoktiniu Andriumi Šedžiumi išspręsti, beliko vienas, vis dėlto pats svarbiausias, vaiko klausimas. Nuo pat skyrybų pradžios abu sutuoktiniai siekė vaiko globos, šio klausimo neišsprendė iki šiol.

15min prieš posėdį trumpai kalbintas A.Šedžius teigė, kad jei teismas nuspręs, jog vaiko išlaikymas atitenka Monikai, jis šį sprendimą ruošiasi tikrai skųsti.

Andriaus ir Monikos Šedžių teismo posėdis – galerijoje:

Po ilgiau nei valandą trukusio posėdžio kalbinta M.Šedžiuvienė teigė, kad jai ir A.Šedžiui teismo salėje lankytis nebereikės, nes skyrybų peripetijos jau netrukus bus išnarpliotos – galutinis sprendimas paaiškės po dviejų savaičių. Kol jo nėra, džiaugtis ar liūdėti dar per anksti.

Paklausta, ar nepyksta ant Andriaus, Monika pernelyg nedaugžodžiavo, tačiau pabrėžė teismo maratonų dėka pamačiusi, koks iš tiesų yra Andrius.

„Šiuo klausimu pabūsiu protingesnė ir tikrai susilaikysiu, bet kaip sakoma, žmogų pažinsi tik per tokius procesus, gaila, kad ne iš gražiosios pusės“, – sakė M.Šedžiuvienė.

Ji pridūrė, kad šiuo metu su Andriumi bendrauja tik dėl vaiko.

VIDEO: Su A.Šedžiumi besiskirianti M.Šedžiuvienė: „Žmogų pažinsi tik per tokius procesus“

15min primena, kad rugpjūčio pradžioje M.Šedžiuvienė apkaltino A.Šedžių išsivežus vaiką ir negrąžinus jo laiku – laukti teko visą naktį. Dėl to moteris kreipėsi į policijos pareigūnus. Monika tikino, kad tokiu būdu sutuoktinis galimai jai kerštauja.

Vis dėlto A.Šedžius pateikė kitokią versiją. Jis teigė atvežęs vaiką laiku, tačiau Monika tuo metu neatsiliepė į skambučius, tad, nebegalėdamas laukti, priėmė sprendimą išvykti į Šiaulius.

Dar anksčiau M.Šedžiuvienė užsiminė, kad skyrybų procesą vilkina sutuoktinis, kitu atveju jie jau seniai galėjo išsiskirti. Vienintelis jos noras – vaiko globa.

Monika pasakojo, kad A.Šedžiui leidžiama matytis su vaiku, bet jis pats dažnai būna užsiėmęs.

„O sakydamas, kad neleidžiu matytis, jis arba neturi sąžinės, arba turi gerą planą, kurio, matyt, ir laikosi“, – svarstė M.Šedžiuvienė.

Tačiau A.Šedžius kalbėjo ką kitką: „Vaikas yra traumuojamas. Kiekvieną kartą, kai aš pasiimu vaiką, man širdis plyšta, kai jis apsikabina ir nenori manęs paleisti.“

Verslininkas siekė, kad vaikui būtų paskirta ekspertizė – ištirta psichologinė būklė. Monika patvirtino, kad šis reikalavimas buvo įvykdytas.

„Kai turėsite vaikų, suprasite, ką reiškia mamai vesti vaiką pas skirtingus žmones, kai jis yra visiškai sveikas ir normalus. Bet jeigu reikia, tai reikia“, – šį faktą apgailestaudama komentavo M.Šedžiuvienė.

Apie tai, kad 4 metus santuokoje gyvenę Andrius ir Monika Šedžiai šeimos ateities kartu nebekuria, 15min pranešė dar 2017 m. spalį. Poros santykiai galutinai pašlijo ir 2018 m. pradžioje prasidėjo oficialus skyrybų teismo procesas sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius