-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 18

G.Ždanovičiūtės neeilinė kasdienybė: „X faktorius“ ir naujo singlo pasirodymas

Atlikėja Gabriela Ždanovičiūtė pastaruoju metu lyg ant sparnų: išbandymas vieno mylimiausių muzikinių šou „X faktoriaus“ scenoje ir autorinės dainos pasirodymas „Believe In Yourself“, kuri jos karjeroje – jau septinta! Kas itin svarbu dainininkui – prie visų dienos šviesą išvydusių dainų kūrybos prisidėjo pati Gabriela.
Gabriela Ždanovičiūtė
Gabriela Ždanovičiūtė / Roko Jančiausko nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Tačiau jausmas, kad mergina gali kurti, neatėjo savaime.

„Kiek save pamenu, visuomet maniau, kad kurti nemoku, bet prieš keletą metų pamaniau: jeigu nepabandysiu, taip ir nesužinosiu, ar sugebu rašyti dainas. O viskas buvo labai paprastai: ilsėjausi prie ežero, kompozitorius atsiuntė melodiją, o aš išsyk sukūriau žodžius“, – prisimena Gabriela.

Dabar Lietuvos muzikos teatro akademijos pirmakursė nepaprastai įsijautusi ne tik į pačius mokslus, bet ir dainų kūrimą. O įkvėpimas ją aplanko pačiose netikėčiausiose vietose: „Būna, mintys gimsta parke, prekybos centre, gulint ir skaitant knygas, važiuojanti dviračiu: tada reikia greitai minti, kad spėtumei grįžti namo ir kuo greičiau užsirašyti“, – šypsosi atlikėja.

Atlikėjos dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Gabriela Ždanovičiūtė - Believe In Yourself

Na, o naujausia Gabrielos daina gimė anglų kalba.

„Tai jau trečioji mano daina, skambanti angliškai. Šią kalbą, kurią supranta didžioji dalis planetos žmonių, pasirinkau todėl, kad ji pasiektų kuo didesnę auditoriją. O daina išties aktuali bet kuriam žmogui, kad ir kurioje pasaulio dalyje jis gyventų, dėl vienos itin svarbios priežasties: ji savyje turi užkoduotą labai teigiamą žinutę. Pirmiausia, reikia visuomet būti savimi, o antra – ji apie vienas kito palaikymą bet kokioje situacijoje: tuomet nesijausime vieniši, kas šiais laikais labai svarbu.

Geras žodis, padrąsinimas – kartais tik tiek reikia, kad galėtumei eiti į priekį. Kai man būna sunku, didžiausia mano palaikymo komanda – tai mano artimieji ir mano vokalo mokytoja Nijolė Maceikaitė. Be artimųjų palaikymo, be mokytojos profesionalių patarimų – nebūčiau tokia, kokia esu dabar, ir, žinoma, nekurčiau tokių dainų, kaip naujausias mano kūrinys“, – įsitikinusi Gabriela.

Eva Przychodska nuotr./Gabriela Ždanovičiūtė
Eva Przychodska nuotr./Gabriela Ždanovičiūtė

Beje, už jos šiuolaikinį skambesį ir vokalo įrašus dainininkė dėkoja muzikos prodiuseriui Artiomui Penkevičiui.

„Jis išpildė visus mano muzikinius norus“, – šypsosi atlikėja ir kviečia pasiklausyti bei įvertinti dainos „Believe In Yourself“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius