Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į Lietuvą atvyksta pasaulinė hiphopo šokių sensacija „The Royal Family“

Šiuolaikinio šokio gerbėjų svajonės pildosi – pirmą kartą į Baltijos šalis atvyksta legendinė Naujosios Zelandijos hiphopo šokių trupė „The Royal Family“.
Hiphopo šokėjų trupė „The Royal Family“
Hiphopo šokėjų trupė „The Royal Family“ / Šokių trupės archyvo nuotr.

Triskart iš eilės pasaulio hiphopo šokių čempionato nugalėtojai iš Naujosios Zelandijos surengs pasirodymus Latvijoje ir Lietuvoje.

Gastrolėse „karališkoji šeima“ pristatys šiemet prestižiniu „Emmy“ apdovanojimu už išskirtinę choreografiją įvertintos talentingosios choreografės Parris Goebel kurtą šou programą. Vienintelis „The Royal Family“ pasirodymas mūsų šalyje įvyks spalio 19-ąją dieną, „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

The Royal Family“ – „Virtual Experience“:

VIDEO: BBHMM | ICONIC EDITION - The Royal Family Virtual Experience

Prognozuojama, kad „The Royal Family“ šou taps vienu svarbiausių 2022-ųjų metų šiuolaikinio šokio renginių. Nuo tada, kai 2015-aisiais metais ekranus pasiekė dainininko Justino Bieberio hito „Sorry“ vaizdo klipas, „karališkosios šeimos“ šokėjus įsimylėjo visas pasaulis. Video, kurį režisavo choreografė, dainininkė, aktorė ir šokėja Parris Goebel, buvo peržiūrėtas daugiau nei 3,5 mlrd. kartų ir šiandien yra tarp dešimties dažniausiai žiūrėtų klipų „YouTube“ istorijoje.

Justin Bieber – „Sorry“ (PURPOSE: The Movement):

VIDEO: Justin Bieber - Sorry (Dance Video)

Hiphopo šokių komandą „The Royal Family“ 2001 m. Naujojoje Zelandijoje subūrė garsios šokių mokyklos „The Palace Dance Studio“ įkūrėja ir pagrindinė choreografė Parris Goebel. Daugybe talentų apdovanota šiuolaikinio šokio žvaigždė taip pat prodiusuoja šokių kolektyvus „ReQuest“, „Sorority“ ir „Bubblegum“.

Šokių trupės archyvo nuotr./Hiphopo šokėjų trupė „The Royal Family“
Šokių trupės archyvo nuotr./Hiphopo šokėjų trupė „The Royal Family“

Netrukus pirmąkart į Baltijos šalis atvyksianti „The Royal Family“ komanda tapo pačia sėkmingiausia: „karališkoji šeima“ net triskart iš eilės – 2011-aisiais, 2012-aisiais ir 2013-aisiais metais – tapo pasaulio hiphopo šokių čempionato nugalėtoja. Tokio rezultato iki šiol nepavyko pakartoti nė vienai hiphopo šokių trupei.

„The Royal Family“ pakeitė mūsų požiūrį į hiphopą ir yra viena populiariausių bei paklausiausių šiuolaikinio šokio trupių. Su daugybę titulų laimėjusia hiphopo šokių komanda dirba pačios ryškiausios žvaigždės iš viso pasaulio.

Šokių trupės archyvo nuotr./Hiphopo šokėjų trupė „The Royal Family“
Šokių trupės archyvo nuotr./Hiphopo šokėjų trupė „The Royal Family“

Naujosios Zelandijos šokėjai bendradarbiauja su tokiomis įžymybėmis, kaip Jennifer Lopez, Jasonas Derulo ir, žinoma, Justinas Bieberis.

Vienintelis pasaulinės hiphopo šokių sensacijos „The Royal Family“ šou Lietuvoje vyks jau spalio 19-ąją dieną „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius