Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelly Preston ir Johno Travoltos santuoka: išgyveno tragediją, kurios nelinkėtų net priešui

Holivudo aktorius Johnas Travolta (66 m.) ir tragiškai kovą su krūties vėžiu pralaimėjusi jo žmona, taip pat populiariuose filmuose vaidinusi Kelly Preston (57 m.) daugeliui porų buvo įkvėpimo šaltinis. Juodu per drauge praleistus beveik tris dešimtmečius patyrė tiek itin daug džiaugsmingų akimirkų, tiek išgyveno didžiausią visų tėvų košmarą.
Johnas Travolta ir Kelly Preston, dukra Elle
Johnas Travolta ir Kelly Preston, dukra Elle / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Johnas Travolta ir Kelly Preston susipažino 1989 metų komedijos „The Experts“ repeticijoje. Tuo metu moteris buvo ištekėjusi už aktoriaus Kevino Gage’o, rašo „People“.

Nors Johnas Travolta nekartą yra sakęs, kad juodu vienas kitam į akį krito iškart susitikus, pokalbių laidoje „Watch What Happens Live“ Kelly Preston atskleidė, kad tai nėra visiška tiesa.

„Na, aš buvau nelaimingai ištekėjusi, pasakykime taip, – pasakojo aktorė. – Buvau ne su tuo žmogumi.“

Vida Press nuotr./Holivudo aktorius Johnas Travolta su žmona Kelly Preston
Vida Press nuotr./Holivudo aktorius Johnas Travolta su žmona Kelly Preston

Su Kevinu Gage’u, su kuriuo susipažino filmo „Space Camp“ aikštelėje, Kelly Preston išsiskyrė po santuokos praėjus vos dvejiems metams. Tada ji trumpam apsigyveno su Holivudo žvaigžde George’u Clooney, o po to net buvo susižadėjusi su skandalinguoju Charlie Sheenu (jis pasipiršo įteikdamas žiedą su 25 karatų deimantu).

Kelly Preston tapus vienišai, nieko nelaukęs Johnas Travolta puolė jos vylioti. Jam sekėsi gan neblogai, o to įrodymu tapo Naujųjų metų išvakarėsi įvykusios visiems, net pačiai aktorei netikėtos sužadėtuvės Šveicarijoje. „Look Who’s Talking Too“ prodiuseris Jonathanas Krane’as sakė, kad Johnui Travoltai ištarus lemtingą klausimą, Kelly Preston net sušuko.

Netrukus po to užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad pora nekantrauja sukurti šeimą, susilaukti vaikų. Ilgai laukti nereikėjo, nes per rugsėjo 5 d. įvykusias jųdviejų vestuves Kelly Preston jau buvo du mėnesius nėščia su sūnumi Jettu. Aktoriai susituokė itin slaptoje ceremonijoje Paryžiuje, o juos sutuokė scientologijos dvasininkas.

2000-aisiais Johnui Travoltai ir Kelly Preston gimė antra atžala – Ella Bleu. Vienintelė poros dukra nusprendė sekti tėvų pėdomis ir tapo aktore. Daugiau apie tai skaitykite ČIA.

View this post on Instagram

Happy Easter everyone!!

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Atrodė, kad laimingesnės šeimos negali būti, tačiau 2009-aisiais Travoltas sukrėtė tragedija. Aktoriams su vaikais atostogaujant Bahamuose, vyriausią jų sūnų ištiko priepuolis, jis parkrito vonioje, susitrenkė galvą ir mirė. Jaunuoliui buvo vos 16 metų.

„Johnas apie tai net negalvojo – jų santykiai buvo labai artimi, – apie įvykį, kurio nelinkėtų net priešui, pasakojo šeimos advokatas Mike’as Ossi. – Jis visuomet sakydavo „Esu laimingas, kol mano vaikai laimingi“. Jam plyšta širdis. Laidoti sūnų yra blogiausia, kas gali nutikti.“

Tačiau praėjus beveik dviems metams po didžiausio košmaro, šeimos gyvenime atsirado džiaugsmo spindulėlis – Kelly Preston pagimdė sūnų Benjaminą.

Iš moters įrašų socialiniuose tinkluose atrodė, kad šeima vėl yra laiminga. Deja, net dvejus metus, niekam apie tai nesakydama, Kelly Preston kovojo su krūties vėžiu, kurio moteris neįveikė. 2020 metų liepos 12 d. ji mirė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Johnas Travolta apie nepamirštamą šokį su princese Diana: „Ji pakeitė mano gyvenimą“

Johno Travoltos žmona Kelly pasidalijo jautria žinute mirusiam sūnui: „Mūsų širdyse liksi amžinai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius