-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš teismo verdiktą – J.Deppo staigmena: surengė pasirodymą J.Becko koncerte

Garsiai nuaidėjusi Holivudo žvaigždžių Johnny Deppo ir jo buvusios žmonos Amber Heard byla dėl šmeižto beveik pasiekė finišo tiesiąją. Jau išsakyti baigiamieji argumentai ir laukiama teisėjo sprendimo. Tačiau kad ir kaip bebūtų, J.Deppas net tokiu įtemptu metu rado, kaip atsipūsti – netikėtai surengė pasirodymą koncerte.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / Scanpix nuotr., stopkadrai

58 metų kino žvaigždė sekmadienio vakarą netikėtai pasirodė Šefilde, Didžiojoje Britanijoje, vykusiame žymaus britų gitaristo Jeffo Becko koncerte. J.Deppas legendiniam gitaristui kompaniją palaikė scenoje, praneša CNN.

„Kokia staigmena mūsų laukė praėjusį vakarą, kai Johnny Deppas prisijungė prie Jeffo Becko scenoje“, – „Twitter“ paskyroje rašė vienas iš renginio dalyvių, pasidalijęs koncerto įrašu.

Šefilde vykusiame koncerte J.Deppas į sceną žengė rankose laikydamas gitarą. Netikėtai pasirodžiusį aktorių minia pasitiko gausiais plojimais.

Scenoje J.Deppas atliko 2020 metais kartu su J.Becku įrašytą dainą „Isolation“. Ši, kaip skelbia CNN, yra 1970 metų „The Beatles“ nario Johno Lennono tokio paties pavadinimo dainos perdirbinys.

Koncerto metu J.Deppas ir J.Beckas taip pat atliko Marvino Gaye dainą „What's Going On“ bei Jimi Hendrixo kūrinį „Little Wing“.

Jeffas Beckas ir Johnny Deppas atlieka dainą „Isolation“:

VIDEO: Jeff Beck and Johnny Depp - Isolation - Live Sheffield 2022

J.Deppui muzika niekuomet nebuvo svetima. Teigiama, kad prieš tapdamas aktoriumi, J.Deppas norėjo būti muzikantu. Net ir teisme Holivudo žvaigždė pasakojo apie savo ankstyvąsias muzikines svajones, atviraudamas, kad vis dėlto muzika jam nesisekė taip gerai, kaip jis norėjo, o tai paskatino jį pasukti į aktorystę.

Tačiau nuo muzikos J.Deppas visiškai nenusigręžė – 2012 metais aktorius kartu su muzikantais Alice'u Cooperiu ir Joe Perry įkūrė grupę „Hollywood Vampires“.

Tuo tarpu J.Becko interneto svetainėje J.Deppas vadinamas netikėtu roko žvaigždės bendražygiu. Teigiama, kad bičiuliai jau kurį laiką kartu muzikuoja.

Jeffas Beckas ir Johnny Deppas atlieka dainą „Little Wing“:

VIDEO: Jeff Beck and Johnny Depp playing Hendrix Little Wing at Sheffield City Hall UK 29th May 2022

J.Deppas su buvusia žmona A.Heard nuo balandžio 11 dienos varsto Fairfakso, Virdžinijos valstijos, apygardos teismo duris. J.Deppas kaltina A.Heard šmeižtu dėl 2018 metų gruodį laikraštyje „The Washington Post“ pasirodžiusio straipsnio, kuriame ji apibūdino save kaip smurto artimoje aplinkoje auka.

36-erių aktorė niekada konkrečiai neįvardijo, kad nukentėjo nuo J.Deppo, su kuriuo susipažino 2009 metais juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje. Tačiau jis padavė buvusią žmoną į teismą, tvirtindamas, kad ji leido suprasti, jog jis prieš ją smurtavo, ir reikalauja 50 mln. JAV dolerių (46 mln. eurų) kompensacijos.

A.Heard, kuri už J.Deppo ištekėjo 2015-aisiais, o po dvejų metų su juo oficialiai išsiskyrė, pateikė priešinį ieškinį, reikalaudama 100 mln. dolerių kompensacijos ir tvirtindama, kad patyrė jo „besaikį fizinį smurtą bei prievartą“.

J.Deppas kaltina A.Heard, kad ji siekia sau reklamos prieš vėliau šiais metais numatytą juostos „Akvamenas“ (Aquaman), kuriame atlieka vieną iš pagrindinių vaidmenų, pasirodymą.

J.Deppas iškėlė A.Heard bylą dėl šmeižto Jungtinėse Valstijose po to, kai 2020 metų lapkritį pralaimėjo kitą šmeižto bylą Londone, iškeltą britų bulvariniam laikraščiui „The Sun“ už tai, kad savo straipsnyje pavadino jį „žmonmušiu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius