-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renee Zellweger širdį užkariavo ką tik išsiskyręs televizijos laidų vedėjas

Holivude – netikėta pora, bent jau taip ji vadinama užsienio naujienų portaluose. O kalbama čia apie aktorę Renee Zellweger ir Christinos Haack, nekilnojamojo turto investuotojos ir JAV televizijos asmenybės, buvusį sutuoktinį Antą Ansteadą.
Antas Ansteadas, Renee Zellweger
Antas Ansteadas, Renee Zellweger / Vida Press nuotr.

Šią žinią pirmieji paskelbę TMZ rašė, kad tarp 52-ejų „Oskaro“ laureatės ir 42-ejų televizijos laidų vedėjo romanas įsiplieskė po pažinties bendro „Discovery+“ projekto filmavimo aikštelėje.

Tiesa, vienas kitam į akį aktorė ir vedėjas krito ne iš karto. Susitikti ne tik darbo reikalais juodu nusprendė po to, kai po kažkiek laiko Renee Zellweger grąžino Antui Ansteadui batus, kuriuos ji buvo pasiskolinusi, rašo TMZ.

Vos praeitą savaitę Antas Ansteadas užbaigė skyrybų su 37-erių Christina Haack procesą – praėjus devyniems mėnesiams nuo žinios, kad pora, auginanti beveik 2 metų amžiaus sūnų Hudsoną, suka skirtingais keliais. Juodu santuokoje pragyveno dvejus metus.

„Antas ir aš priėmėme nelengvą sprendimą išsiskirti, – lapkritį instagrame rašė Christina Haack. – Esame dėkingi vienas kitam ir, kaip visada, mūsų vaikai išliks mūsų prioritetu. Vertiname jūsų paramą ir prašome privatumo mums ir mūsų šeimai, kol sprendžiami ateities klausimai.“

Tuo tarpu Antas Ansteadas pabrėžė, kad santuokos nutraukimas nebuvo jo mintis. „Tylėjau vis neprarasdamas vilties. Niekada nepasidaviau. Meldžiu, kad Christinos sprendimas jai atneštų laimę“, – socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje rašė vyras.

Holivudo žvaigždė Renee Zellweger nuo 1999 iki 2000 m. buvo susižadėjusi su aktoriumi Jimu Carrey, o 2005-aisiais ištekėjo už dainininko Kenny Chesney.

Nuo 2012 m. iki 2019 m. romantiškus santykius ji puoselėjo su muzikantu Doyle’u Bramhallu II.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius