Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru

Greitas, skanus ir abejingų nepaliekantis užkandis. Patiks visiems, o ypač mažiesiems smaližiams.
Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru
Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Pica Užkandis

Reikės:

  • 2 prancūziškų batonų;
  • 250g tarkuotos mocarelos;
  • 250g tarkuotos dešros („Daktariškos“) arba smulkiai kubeliais pjaustyto kumpio („Panevėžio“ filė);
  • 4 v.š. pomidorų padažo;
  • 2 v.š. majonezo;
  • Picos prieskonių.

Gamyba:

Prancūziškus batonus supjaustome maždaug trijų pirštų storio riekėmis. Iš vidaus iškrapštome minkštimą palikdami ploną dugną.

Į dubenį dedame tarkuotą mocarelą, dešrą, pomidorų padažą, majonezą, pagardiname picos prieskoniais ir gerai išmaišome. Gauta mase įdarome „šulinėlius“. Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius